Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/?opskrift=pizzasnurre

Pizzasnurre

Dejen
Lun mælken til den er omkring 35 grader varm. Rør gær ud i en skål med mælk og tilsæt olie, honning, salt og æg. Rør det godt rundt og tilsæt derefter først grahamsmel og dernæst hvedemel lidt efter lidt.

Ælt dejen godt sammen til den er smidig og lækker.

Lad dejen hæve i en tildækket skål på køkkenbordet i ca 2 timer.

Tomatsauce
Sauter rødløg i en gryde med olivenolie ved mellem varme til løgene er bløde, men ikke har taget farve. Tilsæt hvidløg, hakkede tomater, soltørrede tomater, chorizo i små tern, salt og peber, samt oregano. Sæt låg på og lad det simre ved svag varme mens dejen hæver. Hold øje med, at det ikke koger helt tørt – men det må gerne simre lidt ind til en tyk cremet sauce.

Saml Pizzasnurre
Rul dejen ud til en stor firkant i cirka 1 cm tykkelse. Smør med tomatsauce, drys med frisk mozzarella i tern og fold den ene halvdel over den anden. Skær dejen i strimler, som foldes sammen til en knude.

Lad pizzasnurrene hæve i 30-40 minutter på to bageplader med bagepapir.

Pensl med et sammenpisket æg og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15-16 minutter.

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.