Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ananas-mojito/ Cocktails Drikkevarer, Påskefrokost

Ananas mojito med ingefær og mynte

Her i påskeferien flyder dagene sammen og alt er weekend! Det føles så rart og tiltrængt. Det fejrede vi således med en lille fin ananas mojito, som før middag-drink i går aftes.

Påskegul, sommerfin og virkelig frisk med den skønne mynte, friske ingefær og søde ananas. Jeg blendede blot ananas´en sammen med ingefær og toppede med lidt danskvand, inden jeg shakede det med isterninger og rom.

PT5MPT5M2

Ananas mojito med ingefær og mynte

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Antal2 glas
Ingredienser
  • 4 dl ananasjuice, evt fra en hel ananas
  • 30 g ingefær, (kom den med i juiceren, eller blend den i juicen)
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 0,50 dl lys rom
  • danskvand
  • Pynt
  • ananas
  • frisk mynte
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Hvis ananasjuicen laves af en hel ananas, så kom en skrællet ananas, en stor humpel ingefær og en håndfuld mynte i juiceren.

Hvis man bruger en købt ananasjuice, så blendes den med ingefær – eller ingefær rives og blandes i.

Ryst ananasjuice med ingefær, rom og isterninger i en shaker.

Stød mynten i glassene, så den gode friske smag bliver frigivet.

Hæld rom-ingefær-ananasjuice over, top med lidt danskvand og nyd den iskolde søde og friske drink