Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ananas-mojito/ Cocktails Drikkevarer, Påskefrokost

Ananas mojito med ingefær og mynte

Her i påskeferien flyder dagene sammen og alt er weekend! Det føles så rart og tiltrængt. Det fejrede vi således med en lille fin ananas mojito, som før middag-drink i går aftes.

Påskegul, sommerfin og virkelig frisk med den skønne mynte, friske ingefær og søde ananas. Jeg blendede blot ananas´en sammen med ingefær og toppede med lidt danskvand, inden jeg shakede det med isterninger og rom.

Ananas mojito med ingefær og mynte
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT5MPT5M2
Ingredienser
  • 4 dl ananasjuice, evt fra en hel ananas
  • 30 g ingefær, (kom den med i juiceren, eller blend den i juicen)
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 0,50 dl lys rom
  • danskvand
  • Pynt
  • ananas
  • frisk mynte
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Hvis ananasjuicen laves af en hel ananas, så kom en skrællet ananas, en stor humpel ingefær og en håndfuld mynte i juiceren.

Hvis man bruger en købt ananasjuice, så blendes den med ingefær – eller ingefær rives og blandes i.

Ryst ananasjuice med ingefær, rom og isterninger i en shaker.

Stød mynten i glassene, så den gode friske smag bliver frigivet.

Hæld rom-ingefær-ananasjuice over, top med lidt danskvand og nyd den iskolde søde og friske drink