Ananas mojito med ingefær og mynte


Her i påskeferien flyder dagene sammen og alt er weekend! Det føles så rart og tiltrængt. Det fejrede vi således med en lille fin ananas mojito, som før middag-drink i går aftes.
Påskegul, sommerfin og virkelig frisk med den skønne mynte, friske ingefær og søde ananas. Jeg blendede blot ananas´en sammen med ingefær og toppede med lidt danskvand, inden jeg shakede det med isterninger og rom.
Ananas mojito med ingefær og mynte
- 4 dl ananasjuice, evt fra en hel ananas
- 30 g ingefær, (kom den med i juiceren, eller blend den i juicen)
- 1 håndfuld frisk mynte
- 0,50 dl lys rom
- danskvand
- Pynt
- ananas
- frisk mynte
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hvis ananasjuicen laves af en hel ananas, så kom en skrællet ananas, en stor humpel ingefær og en håndfuld mynte i juiceren.
Hvis man bruger en købt ananasjuice, så blendes den med ingefær – eller ingefær rives og blandes i.
Ryst ananasjuice med ingefær, rom og isterninger i en shaker.
Stød mynten i glassene, så den gode friske smag bliver frigivet.
Hæld rom-ingefær-ananasjuice over, top med lidt danskvand og nyd den iskolde søde og friske drink
Næringsindhold

Pr. 100 g
(xxx kcal)
Pr. glas
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Ser skønt ud, den vil jeg huske som velkomst til min fødselsdag i august.
Den er jo perfekt til formålet :)
Du har danskvand med, men nævner den ikke i fremgangsmåden.. Hvad er tanken omkring det og hvor meget danskvand i en drink?
Jeg topper blot med danskvand til sidst, når drinken er hældt i glasset. Omkring 1/3 danskvand pr glas
Uhhh lækkert, og ja dejligt med mynte variationer. Jeg har I flere år haft grape mynte og appelsin mynte, og de vokser vildt hvert år igen og igen i min kapilærkasse
Uhm hvor skønt, det er så dejligt med frisk hjemmedyrket mynte :)
Kh Ann-Christine