Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/ananassirup-med-lavendel/

Ananassirup med lavendel

Ananasjuice er min yndlingsjuice variant (er også ret glad for andre varianter, dog) og da jeg for noget tid siden havde lavet en hjemmelavet ananasjuice med lidt krydderi fra lavendelblomster i haven, så tænkte jeg at den juice måtte da kunne koges ind til en sirup, uden andet sukker overhovedet, end den frugtsukker som var naturligt i juicen.

PT30M

Ananassirup med lavendel - uden sukker

2 dl.    30 min.
2 dl.
Ingredienser
  • 6 dl Ananasjuice
  • 1 tsk lavendelblomster, frisk eller tørret.
  • Serveret fx. med drænet yoghurt, hjemmelavet müsli og lidt friske lavendelblomster
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Kom ananasjuiceog lavendelblomster i en gryde, kog ind så der er ca. 1/3 tilbage. Opbevares i køleskabet og kan holde sig i 1-2 uger.