Menu×
 

Sirup

Jeg har altid en hjemmelavet sirup i køleskabet og bruger den gerne til rigtig mange retter, alt afhængig af hvilken type sirup jeg har lavet.
De hjemmelavede sirupper bliver brugt som topping på pandekager og yoghurt, et par dryp sirup på en grød, en frugtsalat eller på hjemmelavet is. Det smager også skønt at hælde et par striber med i en hjemmelavet is så det skaber et fint mønster og derefter fryse isen ned igen inden den skal spises.
Jeg bruger også gerne lidt sirup i kaffen, her er specielt vanilje og de krydrede chai, ginger spice og julesirup et hit.





Kaffesirup
Lavendelsirup
Granatæblesirup
Chai Sirup
Ananassirup med lavendel
Spicy Ginger Syrup - En perfekt ledsager til latte og chai
Blåbærsirup
Æblesirup
Ribssirup
Jordbærsirup
Rabarbersirup
Vaniljesirup
Hindbærsirup med vanilje
Hyldebærsirup
Appelsin - vanilje og kanel julesirup
Amerikanske pandekager med citrus karamel sirup