Menu×
 

Sirup

Jeg har altid en hjemmelavet sirup i køleskabet og bruger den gerne til rigtig mange retter, alt afhængig af hvilken type sirup jeg har lavet.
De hjemmelavede sirupper bliver brugt som topping på pandekager og yoghurt, et par dryp sirup på en grød, en frugtsalat eller på hjemmelavet is. Det smager også skønt at hælde et par striber med i en hjemmelavet is så det skaber et fint mønster og derefter fryse isen ned igen inden den skal spises.
Jeg bruger også gerne lidt sirup i kaffen, her er specielt vanilje og de krydrede chai, ginger spice og julesirup et hit.





Amerikanske pandekager med citrus karamel sirup
Æblesirup
Appelsin - vanilje og kanel julesirup
Kaffesirup
Rabarbersirup
Jordbærsirup
Blåbærsirup
Ananassirup med lavendel
Granatæblesirup
Spicy Ginger Syrup - En perfekt ledsager til latte og chai
Hyldebærsirup
Hindbærsirup med vanilje
Vaniljesirup
Chai Sirup
Lavendelsirup
Ribssirup