Hindbærsirup med vanilje


Hjemmelavet hindbærsirup er virkelig anbefalesværdig!
Tror næsten det er min yndlingsversion af de hjemmelavede sirupper – hvis jeg absolut skal vælge – men der er jo altså mange der er gode.
Hindbærsirup smager af sol, sommer og er bare helt vidunderlig.
Brug det til hindbærhjerter på en latte, rørt i græsk yoghurt eller skyr, på vaniljeis, til pandekager, frugtsalat, på en ostemad, eller alene på en nybagt bolle – det smager helt og aldeles fantastisk!
Arbejdstid 10 min.
Antal 1 portion

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Hindbærsirup med vanilje
- 225 g frosne hindbær
- 1 vaniljestang
- 180 g sukker
- 1 dl vand
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud, rør dem godt ud i 2 spsk sukker så vaniljekornene skilles smukt fra hinanden.
Kom alle ingredienser i en gryde, varm op til det koger og lad det koge i 10-20 minutter.
Hold øje med det. Det skal ikke tykne for meget. Tag løbende en prøve op og lad den køle af på en tallerken – tjek om konsistensen er korrekt sirupsagtig. Er det blevet for tykt røres en smule vand i.
Si hindbærmosen fra og opbevar siruppen i en lille flaske i køleskabet.
Opskriften giver ca 2 dl
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.