Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chai-sirup/

Chai Sirup

Her får I en skøn grundopskrift på krydret chai sirup, som som kan holde sig hele efteråret og vinteren og som bare lige skal røres op i et krus varm mælk.

Prøv også en spsk chai sirup på morgengrøden sammen med æbler i tern. Uhm!

PT30M

Chai Sirup

Tid i alt30 min.
Arbejdstid10 min.
Antal1 glas
Holdbarhed1 måned
Ingredienser
  • 3 spsk sort te
  • 20 kardemommekapsler, hele
  • 15 nelliker
  • 15 stjerneanis
  • 15 peberkorn
  • 3 kanelstænger
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 15 g ingefær, finthakket
  • 180 g rørsukker
  • 60 g brun farin
  • 1 spsk glukosesirup
  • 2 dl vand
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Lad en te trække af den sorte te og vand i 5 minuter.

Rist alle krydderier i en tør gryde under omrøring til duften breder sig i køkkenet.

Tilføj sukker, farin og derefter teen fra siet tebladene.

Lad det småkoge til siruppen er tyk og lækker, hæld siruppen gennem en sigte i et glas og når du trænger til et glas krydret chai, så rør en spsk. i et glas varm mælk.