Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/varm-chokolade/

Varm Chokolade

Varm chokolade er et efterårshit!

Perfekt til at varme små kolde fingre efter en gåtur i skoven eller efter en fodboldkamp i den friske luft. Og især perfekt når det i december forhåbentlig bliver snevejr – snevejr og varm chokolade er en vinderkombination. Tror næsten det må være den hyggeligste drik, jeg ved.

Varm chokolade er ikke at sammenligne med varm kakao, som jo laves på kakaopulver, sukker osv – hvilket også smager dejligt.
Men chokoladen jeg taler om her slår alt … den er fyldigere, rundere og mere … chokoladelækker i smagen.

Man kan sagtens undlade vaniljepulver og kanel og blot bruge mælk og chokolade – men jeg synes det giver et godt lille strejf af hygge og sødme til chokoladen.

PT5Mter

Varm chokolade

1 pers.    5 minutter
1 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
5 minutter
Fremgangsmåde

Varm mælk, vanilje, kanel og chokolade op i en lille gryde – rør i det hele tiden til det er varm og ensartet i konsistensen.

Kom en klat flødeskum på og gerne lidt finthakket chokolade oven på flødeskummet.