Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/uimodstaaelig-blaabaersirup/

Blåbærsirup

Blåbærsirup smager fantastisk til bananpandekager og amerikanske pandekager.

Blåbærsiruppen kan bruges til alverdens dejlige ting. Den er også et hit rørt i morgenmaden, både hvad gælder skyr, yoghurt eller ymer, men også i havregrød frembringer den søde smil.

Den er også god at dryppe på en ostemad med skimmelost eller over en frugtsalat.

Prøv også: opskrift på blåbærmuffins >>

PT45M

Blåbærsirup

Tid i alt45 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed1 måned
Antal1 glas
Ingredienser
  • 225 g blåbær, frosne
  • 100 g sukker
  • 1 dl vand
  • 1 vaniljestang
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skrab kornene ud af vaniljestangen og fordel dem i lidt af sukkeret.

Kom blåbær, vaniljesukker, sukker, vand og den hele vaniljestang i en gryde og kog op.

Lad det simre i 30-40 minutter.

Sigt siruppen gennem en finmasket sigte, før den hældes på et rent skoldet glas.