Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/appelsin-vanilje-og-kanel-julesirup/

Appelsin – vanilje og kanel julesirup

Julesirup smager herligt og koncenteret af jul med søde appelsiner, kanel, kardemomme og vanilje.

Den er nem at lave og smager vidunderligt til alt fra klatkager til morgengrød, risengrød og den kan såmænd også bruges som ingrediens i en salatdressing vendt med olie, salt, peber og dijon sennep, hvor den smager skønt på en kålsalat.

Udover de nævnte krydderier kan man sagtens supplere med yderligere julekrydderier for en skøn krydret sirup med julesmag.

PT30Mter

Julesirup

1 glas    30 minutter
1 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Alle ingredienser kommes i en gryde og koges ind uden låg ved middel/høj varme.

Hold godt øje med det og rør jævnligt.

Det tager ca mellem 10-20 minutter før siruppen har den rette konsistens. Rør i det og test indimellem ved at tage et lille dryp sirup op på en tallerken og lad det køle af. Hvis det bliver for karamelagtigt, så kom bare en smule appelsinsaft i, rør rundt og tag af varmen.