Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/granataeblesirup/

Granatæblesirup

Granatæblesirup er super nemt at lave selv!

Jeg har et varmt forhold til de søde og syrlige granatæblekerner og nyder dem i salater, på morgenmadspandekager og vafler. Jeg spiser ofte granatæblekerner på min yoghurt her i vinterhalvåret og eftersom jeg er ret vild med hjemmelavet sirup, så bestemte jeg mig for at granatæblesirup med et lille strejf af lakrids fra stjerneanis – det måtte testes.

PT30M

Granatæblesirup

2 dl.    30 min.
2 dl.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min.
Fremgangsmåde

Bank granatæblerne mod bordpladen, så kernerne løsnes.

Skær granatæblerne over og tag kerner og saft ud i en gryde. Fjern de hvide hinder.

Kom et par stjerne anis ved og 1 dl sukker, samt honning eller glykosesirup.

Kog op og lad det koge i 15-25 minutter – tjek konsistensen et par gange, når det er klart så sies siruppen i et rent glas eller en flaske.