Valdemarsro
https://www.valdemarsro.dk/wp-content/themes/valdemarsro16/assets/img/header-logo.png
Ann-Christine Hellerup Brandt
https://www.valdemarsro.dk/hyldebaersirup/
Sirup
Opskrift
Hyldebærsirup


Hyldebærsirup smager rigtig dejligt til at dyppe på en servering med skimmelost.
Prøv den både til det store ostebord og på en salat med skimmelost. Der skal ikke meget til, blot en dråbe eller to.
Prøv den også på drænet yoghurt til morgenmad, på vaniljeis og prøv også at kom lidt henover salaten.
Prøv også: opskrift på hyldebærsaft >>
PT20MPT20M
Hyldebærsirup
Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed1 måned
Antal0.3 liter
Ingredienser
- 3 dl hyldebærsaft
- 100 g sukker
- 20 g glukosesirup
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde
Kom hyldebærsaft, sukker og vaniljestang i en gryde.
Kog op under omrøring og lad det simre i cirka 15 minutter eller til konsistensen er som en tynd sirup – vær opmærksom på, at det tykner yderligere når det køler af.
Næringsindhold

Pr. liter
Energi
xxxx
(xxx kcal)
(xxx kcal)
Fedt
xxxx gram
Kulhydrat
xxxx gram
Protein
xxxx gram
Total
Energi
xxxx
(xxx kcal)
(xxx kcal)
Fedt
xxxx gram
Kulhydrat
xxxx gram
Protein
xxxx gram
Hej Ann-Christine
Nu har jeg nydt godt af mange af dine opskrifter, og endnu flere på listen, som skal afprøves. Mange af dine sirupper er bl.a. kommet herpå, men jeg undrer mig over, hvor længe de kan holde sig? :)
Hej Trisse,
Tak, det er dejligt at høre :)
Jeg ved det faktisk ikke, for jeg har aldrig oplevet at de er blevet for gamle. Her spiser vi dem oftest inden for 4-5 uger.
Kh AC