Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blandede-bolsjer/

Johans første skridt

johan-hjaelper

Jeg bliver lige nødt til at fortælle, at Johan har taget sine første skridt i dag. Både ham og Julie er meget vilde med deres ‘verdens bedste moster’ og i ren jubel over mosters udstrakte arme klar til knus, stavrede den lille 80 cm høje ‘Emil fra Lønneberg’-lignende smukke og glade dreng, lige omkring 3-4 skridt hen i mosterens arme. Sådan! Og så gik han ellers frem og tilbage i mellem os ca 10-15 gange, inden de var ved at komme for sent i vuggestuen inden formiddagsfrugt og sanglege kl 9.

Hvor er det kæmpe stort, Julie går rundt over det hele nu og om et øjeblik følger Johan efter på to ben. Han er også en flittig hjælper i tøjskufferne, som I ser her

4 kommentarer
 • Randi skrev:
  10. august 2010 kl. 20:30

  Det er så stort, når sådan nogle små poder tager deres første skridt – det er på mange måder en stor forandring. Sander går jo også nu, og vi har selvfølgelig også været helt ellevilde af begejstring :-)

 • Tulip skrev:
  13. august 2010 kl. 17:37

  Det var den bedste oplevelse nogensinde ;-) De to krudtugler er så dejlige!

 • Joan skrev:
  13. august 2010 kl. 22:25

  Hey, hvor er du fundet det her wordpress design henne, eller er det et du har lavet selv?

  • Ann-Christine skrev:
   13. august 2010 kl. 22:31

   Randi, det er en stor oplevelse både for os og dem. Dejligt at høre at Sander også er kommet op på gåben :)

   Tulip, Det var skønt! Jeg er glad for at du oplevede det :)

   Joan, velkommen her :) det er temaet ‘black splat’ jeg har taget udgangspunkt i, og efterhånden redigeret, tilpasset og hjemmedesignet til ukendelighed.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.