Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kaffe-og-biscotti/

Kaffe og biscotti

Tidligere i dag fik jeg pludselig en overvældende lyst til lækre sprøde biscotto. Heldigvis har jeg verdens nemmeste biscotti opskrift vupti var der rørt en dej sammen og de små italienske småkager var i ovnen. Jeg har brugt halvt så meget sukker som jeg plejer, gad ikke lige for alt meget sukker i dag. De er gode, også med mindre sukker i og smager skønt med en god kop kaffe til.

Krudtuglerne holder forlænget weekend, der er nemlig pædagogiske dage i vuggestuen. Så vi har været på legeplads og set på elefanter og kameler i cirkus på Trianglen. Det er virkelig sjovt at være på legeplads med dem nu. De suser rundt, hen til rutsjebanen, op på den og rutsjer ned helt selv (på maven godt nok, hmm. Men, vi øver og øver og øver det med at sætte på numsen ned ad rutsjebanen) Hver dag bliver jeg lidt overvældet og ret så imponeret over alt det de kan og hver dag synes jeg de er nemmere, sødere og sjovere end nogensinde før.

5 kommentarer
 • iBaby skrev:
  31. august 2010 kl. 10:58

  Mmmm. Vil også have biscotti!

  Vildt, at krudtuglerne kan (og tør!) at rutsje. Øglen – den lille forsigtigfrans – tør ikke meget andet på legeren end at kratte i sand, gå lidt på line på en bænk og trille rundt med plastic-scooterne. Men det kommer måske en dag. Ellers må tvillingerne lære hende det :-)

  • Ann-Christine skrev:
   31. august 2010 kl. 22:00

   iBaby, jamen skulle vi da ikke også gentage sucessen med en playdate på vores legeplads? Torsdag måske?
   Jeg er også ret så overrasket, både over at de tør og at de kan

 • iBaby skrev:
  1. september 2010 kl. 08:15

  Det var da en ganske fremragende idé. Jeg kan nok være på legeren omkring 16-16.15. Så hepper vi på godt vejr!!!

 • Mor skrev:
  2. september 2010 kl. 09:09

  Ihhh! Hvor ville jeg gerne være dér på legepladsen sammen med jer og se alt det de små de begiver sig ud i, og så bagefter hjem til en god kop kaffe med dine lækre biscotti :-) Det er så skønt at følge med i Julie og Johans udvikling, og der sker en masse på de uger imellem at vi ses.

  • Ann-Christine skrev:
   8. september 2010 kl. 12:35

   Mor, du må snart komme herover igen en tur.

   iBaby, tak for sidst, det var hyggeligt- selv om børnene var lidt trætte :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.