Cashewnød dip


Opskriften i dag er en super lækker cashew dip som vi har nydt i løbet af weekenden og i går eftermiddags. Perfekt til gulerodsstave og andet grønt. Den smager helt overraskende super skønt.
Arbejdstid 5 min.
Antal 1 portion

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Cashew dip
- 50 g cashewnødder
- 3 spsk olivenolie
- 1 citron, saften herfra
- 1 nip flagesalt
- vand
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Cashewnødderne sættes i blød i 1 time, og skylles derefter godt med rent vand.
Kom alle ingredienserne, undtagen vand, i et blenderglas. Hæld en smule vand over og blend godt igennem. Tilsæt vand til konsistensen er perfekt til dip.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvor længe vil du mene at denne dip kan holde sig i køleskabet?
Omkring 3-4 dage vil jeg tro
Den opskrift må jeg prøve! Jeg synes desværre bare altid, at vores olivenolie smager alt for meget igennem. Vi bruger enten en økologisk koldpresset jomfruolivenolie fra Rema eller SuperBrugsen. Har du en god økologisk olivenolie, du kan anbefale?
På forhånd tak :-)
/Sidsel
Hej Sidsel,
Jeg bruger selv enten urtekram, Änglemark eller en øko i gul emballage fra Føtex – kan ikke lige huske navnet på den her og nu. De er forholdsvis milde i smagen, men det er meget en smagssag :)
Kh AC
Uuuuuh, den ser spændende og dejligt simpel ud. Mon man kan undlade det der fiskeolie med citrus smag??
Kh. Malene
Ja, sagtens ;) Man kan også komme lidt hørfrø i eller noget. Eller bare helt udelade det
Jeg fandt bare ud af at det ikke smagte af noget når det kom i sådan en sag, så det var en helt fin måde for mig at spise min daglige olie på ;)