Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dahlia-noteret-pa-huskelisten-til-n%c3%a6ste-ar/

Dahlia, noteret på huskelisten til næste år

dahlia

Jeg har ingen Dahlia i haven og jeg forstår ikke, hvordan jeg kunne lade være med at investere i de smukke blomster. Jeg ser dem over alt i naboernes haver. De står så flot i forskellige farver, og jeg er sikker på de også ville pynte i en fin vase i min stue.

2 kommentarer
  • maggie skrev:
    18. september 2007 kl. 00:06

    Du har ret, dahlia er en utrolig smuk blomst – skønne fotos :)

  • 18. september 2007 kl. 06:00

    Tak Maggie :-) -og velkommen her på siden.

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.