Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/det-varmer/

Det varmer….

farvet-dahlia

! Jeg bliver virkelig glad, når selve formålet med min blog er lykkedes… nemlig at skabe hygge, glæde og fokus på de gode ting i livet!

Der er ingen der går igennem livet på et tæppe af rosenblade, pakket ind i vat. -og det er bestemt heller ikke meningen med livet. Vi vil alle gerne skånes for skyggesiderne og ønsker heller ikke for andre, at de skal få for mange af dem i livet. Nogen gange sker der ting i livet, påvirkninger udefra, som giver smerte inden i, dem skal vi gennemleve og der er lys for enden af tunnelen, selv om man ikke altid kan se det. Man har måske mistet en man elsker og det gør ondt, så det er helt ubeskriveligt. Andre gange kan det være noget inden i en selv, der gør ondt og som der skal arbejdes med. Ingen af delene er nemme.

Hvis vi ikke havde skyggesiderne, ville vi så sætte pris på solen, glæden, lyset og de små ting i livet? Jeg ved det ikke…

Men jeg ved, at hvis man bare har en enkelt dårlig dag, så hjælper det at style sig selv op med smukt tøj, makeup der sidder perfekt og hår der er nyvasket, blødt og medgørligt og velduftende af en god parfume. Tænde stearinlys i sit hjem og spise mad af en god kvalitet og dyrke motion der på en gang er godt for både krop og sjæl. Jeg er selv vild med løbeture, pilates og yoga.

Det er lidt firkantet og gør det ikke alene, men man får sjældent en bedre dag, af at være en sjuske i joggingtøj og at fylde sig med junkfood. (jeg har læst at Jane Aamund har sagt, “at på trods af at kræften har gjort det svært, så skulle munden altid males rød!”)

Jeg synes, at jeg har et dejligt liv, hvor der er balance i tingene. Jeg gør meget for at det skal være godt og har en filosofi om at tænke positivt, være optimist og selv skabe glæderne i livet, uden dog at være overfladisk.

6 kommentarer
 • et cetera skrev:
  14. oktober 2007 kl. 13:07

  Du taler “ud af min mund” med dette smukke indlæg! Lige nu har jeg jo “et dyk” – og lige præcis de ting du skriver om, er dem som hjælper mig til at holde blikket rettet mod horisonten, hvor jeg ved tingene falder på plads og bliver dejlige igen! Samtidig med at man gør disse ting – gør lidt for sit udseende og skaber hyggelige rammer – glæder man også sine omgivelser – ligesom du gør med din æstetiske blog, f.eks. – det er da et formål i sig selv :-)
  Noget helt prosaisk: er det én af dine egne dahlia/georginer (kan ikke finde ud af hvad der “rigtigsk” at kalde dem)? Den er meget smuk – og hvis du har navnet ville jeg gerne have det.

 • Valdemarsro skrev:
  14. oktober 2007 kl. 13:12

  Et cetera, endnu engang tak!!! :-) Jeg er glad for, at du kan se at der er lys forude. -og at du formår at pynte på vejen derhen synes jeg er meget flot!
  Jeg kalder dem også Dahlia, -og jeg kender desværre ikke navnet, men smuk er den. Billedet er taget på en gåtur forbi en kolonihave…

 • Madame skrev:
  14. oktober 2007 kl. 19:36

  Det er et smukt, dejligt og livsbekræftende indlæg – og jeg er meget enig med dig. Kan ikke siges bedre, end du har gjort!

 • 14. oktober 2007 kl. 19:40

  Mange mange tak, Madame! :-)

 • Nina skrev:
  15. oktober 2007 kl. 14:26

  Jeg tilslutter mig helt og uforbeholdent! Smukt indlæg! :o)

 • 15. oktober 2007 kl. 14:36

  Tusind tak Nina :-) -hvor bliver jeg glad!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.