Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dovne-dage-og-langsomt-ferietempo-koh-lanta/

Dovne dage og langsomt ferietempo – Koh Lanta

strand-koh-lanta

Vi har os de dejligste og smådovne feriedage i solskin og med langsomt tempo. Hver dag er stort set uden de store planer eller aktiviteter her på Koh Lanta. Jeg tvivler faktisk på, at vi kommer til at se meget mere at Thailand end denne ø, for lige nu er alt vi behøver strand, solskin, god mad, dejlig stemning og hinandens hyggelige selskab – altsammen har vi lige her, så hvorfor rejse videre lige nu?! Nææh, vi hænger bare ud her på øen lidt endnu.

Flybilletterne mod Bali er derimod allerede bestilt og vi glæder os helt enormt til at opleve Bali. Planen er pt blot Bali + Gili Island i samlet set knap en måned, og vi tager hjertens gerne mod tips til at opleve, spise og bo – sidstnævnte er på lavt budget.

A14_8381 spiraller-i-sandet

sticky-rice-mango

Sticky rice med mango er en ny dessert favorit! Og så er vi ellers bare i det hele taget ellevilde med alle de lækre thailandske retter.

16 kommentarer
 • 18. marts 2015 kl. 08:57

  Vidunderligt – et liv med tid til livet!:-)

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2015 kl. 11:31

   Det er vigtigt at huske – også når livet indimellem har travlt med at løbe stærkere end man helt kan følge med til … den følelse kender jeg nemlig også godt ;)

 • Dorte skrev:
  18. marts 2015 kl. 09:22

  Ser skønt ud – dovne feriedage med sol og strand er noget af det bedste. Kh D

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2015 kl. 11:31

   Det er så skønt :)

 • Camilla skrev:
  18. marts 2015 kl. 10:27

  koh Lanta er godt. Hvis I har tid skal I unde jer et par dage på Koh Yai Noi. Fantastisk lille stille ø – der ikke er smadret af turismen.
  Der ligger til med en restaurant ejet af et fransk/dansk par.

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2015 kl. 11:32

   Det lyder virkelig dejligt, måske vi når det i denne omgang – ellers må vi have det til gode til en anden god gang

 • Mille skrev:
  18. marts 2015 kl. 12:37

  Kære du.
  HVor lyder det fedt. HVis jeg må anbefale noget,, som er absolut en af de vildeste steder jeg har været, så skal I tage til Lombok. I kan tage båden fra Gili islands. Det tager kun 40 minutter. (hvis jeg husker rigtigt). Jeg var der for snart 3 år siden med min familie. Mine unger var 2 og 4 år. Vi rejste også på Bali, men jeg blev så skuffet over det, fordi der er så forurenet. (Jeg havde også været der for 20 år siden, så måske derfor, blev jeg skuffet). Lombok er Bali for 20 år siden. Folk er mega venlige, og jeg må anbefale at tage til Kuta beach (på syd lombok) Leje en mortorcykel, og bare se området. Det er for vildt.
  Fortsat god doven ferie:) jeg smutter afsted til Vietnam i morgen..HVis vores fly ikke er aflyst:(

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2015 kl. 11:35

   Kære Mille,
   SKØN artikel og vi er blevet overbevist – og prioritere nu også mindst en uge på Lombok :) Jeg glæder mig!
   Tusind tak for anbefaling og link og rigtig god tur til fantastiske Vietnam. Jeg håber at fly og alt alligevel går (om ikke helt, så næsten) som det skal. Og at I får en fantastisk dejlig tur!
   Kh AC

 • Nissen skrev:
  20. marts 2015 kl. 21:39

  Hejsa! Tag hen og besøg chokoladefabrikken Big Tree Farms på Bali (ca. 20 min på scooter fra Ubud) – det er økologisk og bæredygtigt og de laver alt muligt i kokos og kakao – meget meget lækkert. Man skal dog booke en rundvisning (med smagsprøver) på forhånd, men det er virkelig absolut det værd! De har også en butik og vi slæbte hjem i kilovis.

  På Gili Air kan man snorke med havskildpadder lige ude fra kysten og der er masser af mere stille og rolige sovemuligheder hvis man går de ca 900 meter op af stranden (meget lille ø) til den nordlige del. Vi pruttede os til en ret god pris for en lækker hytte (kan dog ikke huske navnet).

  God tur!

  • Ann-Christine skrev:
   23. marts 2015 kl. 12:38

   Ej, hvor skønt et tip! Tak for det – vi skal helt sikkert besøge chokoladefabrikken :)

   • Nissen skrev:
    23. marts 2015 kl. 19:07

    Ja, gør det! Chokoladefabrikken er lavet som en stor bambuskonstruktion, så det er også sjovt at se. Udover de lækre nips, drikkekakao, kokossukker, kakaosmør og meget mere, skal I smage deres kokosnektar: det er noget af det lækreste! Fortryder vi kun købte 2 med hjem. Men husk at booke en tur på forhånd :)

    • Ann-Christine skrev:
     25. marts 2015 kl. 15:10

     Åh, men altså vi glæder os helt vildt til at opleve det.
     Resten af familien jublede da jeg sagde at vi blandt andet skulle opleve en chokoladefabrik her ;)

 • Brian skrev:
  22. marts 2015 kl. 20:13

  Hej

  Hvor er det dejligt at se at Koh Lanta blomstrer.
  Da jeg boede på øen (i telt) i 1997, var de indfødte ikke særligt optimistiske mht. fremtiden. De havde svært ved at lokke turister til øen.

  Jeg havde nogle dejlige uger på øen, og fik mødt de dejligste mennesker, så det varmer helt ind i hjertet når jeg ser dine flotte billeder fra øen :-)

  Tak!

  • Ann-Christine skrev:
   23. marts 2015 kl. 13:10

   Hvor er det godt at høre at deres frygt ikke blev til virkelighed. For der har tydeligvis været fremgang. Der er virkelig sket meget, men jeg synes stadig der er hyggeligt, stille og ikke overturistet – og vi boede de sidste 10 dage ved sådan et sødt par, og oplevede virkelig der Koh Lanta fra den allerfineste side :)

 • Corporate Mor skrev:
  16. december 2015 kl. 10:15

  Åh, Koh Lanta er helt fantastisk! Var der i januar, og bliver helt salig af billederne :-)

  • Ann-Christine skrev:
   16. december 2015 kl. 13:22

   Jeg drømmer mig også ofte tilbage dertil :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.