Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/eleanor-og-park/

Eleanor og Park

bog-eleanor-og-park

Eleanor og Park er en sand nostalgirejse tilbage til slut 80´erne. Det er også en bog om de stormfulde teenageår, om ungdomsforelskelse, om ikke rigtig at passe ind, om mobning, om kernefamilieliv og om opvæksten i et kaotisk familieliv med trusler og vold.

Jeg fældede et par tårer og blev rørt – hvilket for mig er  lidt et succeskriterie, med denne type fortællinger. Den er på mange måder en anderledes, finurlig, dyb og fin bog. For mit vedkommende vil det være en bog af den type, der gør sig godt i blandt en stabel andre gode bøger til sommerferielæsning.

Har I læst den?

Nu vil jeg i gang med den nye fra Sophie Kinsella. I forbindelse med den bog, har Lindhardt & Ringhoff inviteret alle til en åben læseklub på de sociale medier. Så skægt et initiativ, og inden jeg overhovedet er startet bogen, så lyder den jo som gensynet med en sjov gammel veninde, når jeg søger på #Kinsellakærlighed.

boganbefaling

8 kommentarer
 • Marie skrev:
  15. november 2014 kl. 14:51

  Jeg har læst den i år, og den bog er med på min top 3 liste over de bøger jeg har læst i løbet af året. Jeg havde ikke hørt så meget om den, så jeg havde ikke regnede ikke med det store. Men den tog mig med storm, og nogle gange måtte jeg lig bogen væk, så siderne ikke blev våde.

  • Ann-Christine skrev:
   16. november 2014 kl. 19:17

   Ej, hvor dejligt! Det er så skønt når en bog og fortælling bare tager en med storm. Sådan har jeg haft det med to af Jojo Moyes bøger, ‘mig før dig’, og ‘det sidste brev fra …’ Jeg synes det har været helt svært for de efterfølgende bøger inden for den genre, at leve op til de læseoplevelser dette år ;)

 • Nille-smil skrev:
  15. november 2014 kl. 20:37

  Åhhhhhh den er så god

  • Ann-Christine skrev:
   16. november 2014 kl. 19:21

   :)

 • Rebecca skrev:
  15. november 2014 kl. 20:55

  Hvor sjovt! Jeg er lige midt i den. Jeg købte den i efterårsferien, da jeg var i London. Bøger i London er super billige, og den fangede med det samme mit blik. Den talte bare til mig, derfor er det også den første bog af min mindre stak fra London, jeg er begyndt på.
  Super god bog og svær at give slip på.

  • Ann-Christine skrev:
   16. november 2014 kl. 19:22

   Jeg synes også bare den har det fineste omslag, det falder jeg altid for som det første :)
   God fornøjelse med resten af bogen!

 • Veronica skrev:
  15. november 2014 kl. 20:59

  Er helt enig, rigtig god bog! Er ogsaa selv noget at en laesehest og elsker naar jeg faar tid til at fordybe mig i en rigtig god bog. Jeg kan ogsaa anbefale “We were liars” af E. Lockhart og “Amy & Roger’s Epic Detour” af Morgan Matson.
  Fortsat rigtig god weekend, Veronica

  • Ann-Christine skrev:
   16. november 2014 kl. 19:23

   Ihh, hvor dejligt! Tak :)
   Jeg elsker gode boganbefalinger, så dem tjekker jeg lige ud og skriver på min To Read liste.
   Dejlig søndag aften til dig
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.