Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-f%c3%b8dselsdag-i-billeder/

En fødselsdag i billeder

Søndag aften havde vi pustet rigtig mange balloner op i mange farver. Julie elsker balloner og jeg havde lovet, at til hendes fødselsdag ville der være masser af balloner hun kunne lege med.

Bunker med gaver. Om morgenen fik Johan en briotunnel med lyd til deres togbane. Julie fik en flettet moseskurv, hvor hun kunne putte dukke Anna og en legetøjsflaske med mælk. Senere på dagen fik de flere af deres gaver, vi havde valgt at fordele dem løbende over hele dagen.

Disse multicolour lys fra Rice er fantastiske. De kom i både fødselsdagsbollerne til vuggestuen og senere i fødselsdagskagen.

Det var en gave at være med til fødselsdagsfest i vuggestuen. Vi var der i 1 1/2 time og vi nød at se og opleve børnene sammen med deres kammerater. De nød vist til gengæld at være i centrum og få sunget fødselsdagssange, råbt hurra og puste lys ud sammen med vennerne.

Fødselsdagskagen var 4 gulerodsmuffins med hvid chokolade frosting. Vi var ‘kun’ os fire,  så jeg synes det ville være lidt overkill at bage en kæmpe kage.

Vores to dejlige, søde, frække, udforskende, legende, krammende, kærlige, kyssende, grinende, umulige, små, selvstændighedssøgende, dygtige, store og helt fantastisk skønne krudtugler. Jeg er så vild med de to guldklumper, de gør så sandelig hver dag til en fest!

Om eftermiddagen var vi i zoo, især køerne, grisene, hestene, kaninerne og gederne var et hit*. Vi nåede også lige kænguruerne, og jeg tænkte et øjeblik lige at nogle gange ville det være rart stadig at putte sine unger der lidt tæt ind på maven. Mon der så er lidt styr på dem …

*da jeg var barn i Jylland, synes vi børn, det var så sjovt at Københavnerne tog i zoo for at kigge på køer, grise og heste …. Jeg har nu et par rigtig Østerbro børn, som synes at en ko, en gris, en isbjørn og en løve er præcis lige eksotisk…

Krudtuglernes favoritpizza, homemade med skinke, champignon og frisk mozzarella. Når man har fødselsdag skal man selvfølgelig have sin yndlingsaftensmad. (pizza opskriften er den samme som denne, bare med nyt fyld)

15 kommentarer
 • Mor skrev:
  24. maj 2011 kl. 09:54

  Jeg tror ikke der findes nogen der er bedre til at holde fødselsdag end jer!
  Dejlige billeder, der vidner om den bedste 2 års dag man kan tænke sig! Tak for at vi også får del i jeres oplevelser :-)

  • Ann-Christine skrev:
   24. maj 2011 kl. 22:46

   Ja, jeg stornyder at holde fødselsdage. Og det er dejligt at I kan kigge med her også, nu hvor der er lidt langt mellem os :-)

 • Mille skrev:
  24. maj 2011 kl. 10:47

  Det ser intet mindre end fantastisk ud! Sikke en dejlig dag!
  Vi gjorde det samme med gaverne her på 3 års dagen – faktisk var der en gave, som hun først fik et par dage senere – hun kunne slet ikke kapere flere nye ting;)

  Kh

  Ps. Kan se du også har en datter i tyl;) Her tror hun vidst, at man kun kan gå i tyl – også i børnehave???;)

  • Ann-Christine skrev:
   24. maj 2011 kl. 22:48

   Vi har også et par gaver som lige venter lidt med at blive givet, dem får de i weekenden, tror jeg
   Tyl er da også fantastisk, ik´ ;-)

 • Newyorkerbyheart skrev:
  24. maj 2011 kl. 11:41

  Sikke nogle skønne billeder og den pizza kunne også NEMT blive min yndlings :-D

  Mange hilsner
  Birthe

  • Ann-Christine skrev:
   24. maj 2011 kl. 22:52

   Den er også god Birthe :-)

 • Randi skrev:
  24. maj 2011 kl. 13:17

  Skønne billeder. Man fornemmer virkelig, at det har været alle tiders fødselsdag. Vores Sander fyldte to år i lørdags og holdt fødselsdag for hele familien. Han nød rigtig, at vi sang fødselsdagssang for ham og ikke mindst at puste lysene på kagerne ud. Det var et stort hit.

  • Ann-Christine skrev:
   24. maj 2011 kl. 22:53

   Stort tillykke med ham, Randi. Det er en stor dag, med sådan en to års fødselsdag, herhjemme har vi også sunget og råbt hurra i dag, de synes vist at det med fødselsdag er et ret stort hit :-)

 • Maiken skrev:
  24. maj 2011 kl. 13:25

  Hvor ser det dog fantastisk hyggeligt ud! Og stort tillykke med dine to dejlige tumlinger. Det lyder til at dagen har.været skøn for jer alle fire.:-)

  Det med zoo har vi også snakket om. Ingrid har set isbjørne flere gange end en ko! Men nu bruger vi også årskortet flittigt…

  • Ann-Christine skrev:
   24. maj 2011 kl. 22:54

   Vi er også rigtig glade for vores årskort, der er så hyggeligt i zoo. Glæder mig til mange ture derud hele sommeren

 • Anne skrev:
  24. maj 2011 kl. 15:57

  Åhhh nogle smukke unger du har :) Elsker det grå tylskørt ;)
  Ser aldeles skønt ud, nøjagtig som en 2 års fødselsdag skal være!!

  KH

  • Ann-Christine skrev:
   24. maj 2011 kl. 22:55

   1000 Tak Anne :-) Jeg er også vild med det grå tyl, Julie er vist mere ligeglad endnu …

 • Piskeriset skrev:
  25. maj 2011 kl. 07:10

  Skønne, skønne billeder – meget stemningsfulde!
  Og tillykke med de små ;-)

 • heidi skrev:
  25. maj 2011 kl. 23:00

  Tillykke med dem, hvor er det dejlige dejlige billeder og nogle meget skønne børn :)

 • Ann-Christine skrev:
  26. maj 2011 kl. 08:22

  Tusind tak, Heidi

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.