Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-god-morgen/

En god morgen

pandekager-med-banan

Jeg starter simpelthen dagen med sunde bananpandekager, kaffe og frugt. Jeg synes næsten, at det skulle fejres at knap 500 har deltaget i min konkurrence om en smuk iPhone taske fra Kjær & Schmeling. Tusind tak til jer alle sammen! Det er overvældende mange, og I har skrevet så mange søde hilsner, dejlige ønsker om foråret og varmende ord. Jeg har læst hver eneste, og har mange gange tænkt, at det er virkelig verdens sødeste læsere, der følger med her på bloggen. Det gør mig så glad og giver mig bare endnu mere lyst til at blogge. Jeg har trukket lod med Random.org og har været på lidt et tællearbejde her til morgen for at finde frem til vinderen; SofieW. SofieW har fået en mail, om at hun har vundet.

10 kommentarer
 • Ulrika skrev:
  30. januar 2013 kl. 09:05

  Hej,
  Din morgenmad ser noget mere lækker ud end mine to stykker knækbrød med ost! Den slags lækkeriers gemmer jeg som oftest til weekenderne :-)
  Du har en flot blog med fine billeder, som jeg gerne følger. Kig gerne forbi på min blog!
  Kh Ul

  • 31. januar 2013 kl. 14:41

   Mange tak :) Morgenmad er jo nærmest mit ynglingsmåltid – så jeg elsker at gøre lidt særligt ud af det ;)

 • Annemette skrev:
  30. januar 2013 kl. 12:49

  Mmmm, jeg skal altsä snart pröve de pandekager for de ser virkelig laekre ud ;-)

  … og lige et stort tillykke til SofieW med den flotte taske ;-)

 • Heidi skrev:
  31. januar 2013 kl. 09:25

  De pandekager er SÅ lækre! Min datter elsker dem. Også gode som lidt lækkert i madpakken.

  • 31. januar 2013 kl. 14:45

   God ide! Det har jeg slet ikke tænkt på, men det skal mine krudtugler da forkæles med i morgen i madpakken :)

 • Sofie skrev:
  31. januar 2013 kl. 09:43

  Åååh, troede lige hurtigt det var mig, da der stod Sofie – øv ;)
  Stort tillykke til den anden Sofie, jeg er død misundelig! ;)

  • 31. januar 2013 kl. 14:47

   Ej, jeg ville sådan ønske at I alle sammen kunne vinde :)

 • Anja skrev:
  31. januar 2013 kl. 23:15

  Bananpandekager styrer! Dine ser helt vildt lækre ud :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.