Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-ordentlig-stak-billeder/

En ordentlig stak billeder

Jeg har været lidt bagefter med fremkaldelse af billeder, har ikke fået fremkaldt noget siden oktober. Men så havde jeg lige et kvarter som jeg kunne bruge på det forleden dag. Og med posten kommer…. EN KÆMPE STAK BILLEDER! Jeg synes da pludselig 646 billeder ser ud af en del. Men jeg slap med under 500 kr inkl forsendelse og billederne er fremkaldt på lækkert mat proff papir.

Nu skal jeg så lige have tid til at sortere, sætte i album og ‘et par stykker’ skal nok i en kuvert og sendes videre… Der er nemlig fremkaldt rigeligt af kopier af de bedste billeder. Men hvor får jeg lige tiden til at sortere og sætte i album? Aner det ikke, men det skal nok lykkedes…

12 kommentarer
 • Tulip skrev:
  26. april 2010 kl. 17:00

  Ja tak vi modtager gerne kuverter ;-)

 • Ann-Christine skrev:
  26. april 2010 kl. 17:27

  Tulip, Jeg håber at jeg snart får tid. Så er der billeder på vej :)

 • ulla skrev:
  26. april 2010 kl. 18:00

  Puha sikke en stak..se det jo det “dårlige” ved digi kamera. Jeg har ikke fået fremkaldt et eneste sæt billeder, siden vi fik sådan et for ca. 6-7 år siden…bare tanken om den stak det bliver til..yrk. Men kunne jo vildt godt tænke mig, at få billderne i album. Hvor fik du dem fremkaldt? For det lyder som en god pris:-)

 • Therese skrev:
  26. april 2010 kl. 19:07

  Jeg vil da også meget gerne høre hvor du har fremkaldt :-) Jeg kommer gerne og dikke dikker en dag, hvor du så imens sidder med album ;-)

 • Marianne skrev:
  26. april 2010 kl. 19:22

  Hold da op en stak!

 • Mor skrev:
  26. april 2010 kl. 21:36

  Hold da op for en stak billeder! :-) Jeg har et album klar! Det må ha´ været skønt at gense alle de dejlige øjeblikke, hvor der er blevet knipset..

 • Anne T skrev:
  26. april 2010 kl. 23:01

  Det var godt nok noget af en omgang, du der fik fat i! Tak for linket – det vil jeg også lige tjekke, for det var da godt nok en god pris for så lækker kvalitet!

 • kristine skrev:
  27. april 2010 kl. 14:01

  Hold da op!
  Det ser godt ud.
  Og så må jeg lige sige, at nu har jeg kigget forbi nogle gange, og hver gang tænker jeg;” For dævlen da! Den side er bare så flot, æstetisk, og passer super godt med navnet”
  Lyder måske fjollet. Men sandt.
  Tak for kigget igen igen ;)
  Kh
  Kristine

 • Ann-Christine skrev:
  27. april 2010 kl. 23:08

  Mor, godt du er klar :)

  Anne, Selv tak. jeg har brugt dem før og været tilfreds hver gang.

  Kristine, Tak, det er jeg da rigtig glad for at høre :)

 • Vevika skrev:
  27. april 2010 kl. 23:36

  Jeg har ikke fremkaldt siden Johannes var to måneder – og nu er han to år! Men jeg er da begyndt at sortere – på computeren…

 • johanne skrev:
  28. april 2010 kl. 10:10

  Uha..det minder mig om et udestående jeg har med mig selv…har dog selv en photoprinter, men det er ligsom altid sjovere at tage billederne, end at skulle printe dem ud og organisere dem.
  Go fornøjelse Ann-Christine : )

 • Ann-Christine skrev:
  28. april 2010 kl. 11:06

  Vevika, det er også noget jeg lige skal tage mig sammen til at gøre. Og der er jo efterhånden mange som slet ikke fremkalder længere, men kun har billederne digitalt.

  Johanne, kender godt det med udenståender med sig selv :) jeg har en del projekter på min to do liste

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.