Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/snevejr-i-april/

Snevejr i april

kig-ud-af-vinduet

Sidst på formiddagen var BabyBanden og jeg et smut på biblioteket og så skulle vi lige handle et par småting bagefter. Vejret var gråt og en smule kedeligt. Men jeg er stadig taknmmelig for gråt forårsvejr, efter 3-4 måneder med konstant sne på fortovene og alle steder. Men så kommer vi ud fra brugsen og så sner det!!! I dag. I april, snart slutningen af april. Store vattede snefnug. Vi skynder os hjem og i tørvejret skynder Johan sig hen til vinduet og kigger undrende ud på alt det hvide der falder ned fra himlen.

Man kan så ikke se snefnuggene på mine billeder.

Nogle dage går alting bare lidt for stærkt herhjemme, især tiden. Sådan en dag var det i går.

Det har som sådan været en rigtig dejlig dag, med besøg af min mødregruppe og med synkronformiddagssøvn hos babybanden, hvor jeg fik  sorteret en ordentlig stak billeder imens. Tiden derefter gik stærkt og pludselig var klokken 16.30 og jeg havde slet ikke tænkt på aftensmad. Martin havde planer om at løbe hjem fra arbejde og kunne derfor ikke handle.

Før vi fik børn hentede vi jo bare noget lækker take away eller smurte en rugbrødsmad. Og det er ikke fordi, at Johan og Julie ikke kan spise makrelmadder til aften en enkelt gang, men jeg havde lyst at vi fik nogle grøntsager og en lækker varm ret. Så jeg måtte finde på noget ud fra hvad vi lige havde i skabene og køleskabet.

Vi har altid: gode øko dåsetomater, tomatpuré, løg, hvidløg, gulerødder, kartofler, lasagneplader, krydderier, mælk og grøntsagsboullion og en eller anden form for ost – i går havde vi heldigvis også oksekød og frisk mozzarella og det blev til den lækreste omgang lasagne. Blot for en gangs skyld uden at lade den simre længe, som den ellers fortjener. 20 min på kogepladen, og så i ovnen.

Jeg har en stram deadline ift at have maden på bordet i tidsrummet mellem kl 17.45 og 18. Ellers lyder der et ramaskrig fra de to sultne krudtugler – så det blev derfor til en ny opskrift i dag – min hurtig lasagne.

Det smagte vildt lækkert og Johan og Julie var også vilde med det. Så den kan anbefales og den skulle da også lige skrives ned til en anden travl dag.

5 kommentarer
 • Mor skrev:
  21. april 2010 kl. 22:02

  Fine stemningsbilleder! Med Johan der lige skal holde øje med vejret og også kigger efter, hvor han kan sætte nogle flere finger aftryk ;-)
  Ja april kan være helt uforudsigelig, som om vinteren ikke helt vil overgive sig til foråret..

 • Ann-Christine skrev:
  22. april 2010 kl. 08:33

  Mor, de kan rigtig godt lide at stå op af vinduet i køkkenet og kigge ud. Det ses tydeligt ;) Lad os håbe på bedre vejr. Senest i morgen, tak :D

 • Tulip skrev:
  22. april 2010 kl. 10:06

  Om vejret er godt imorgen kan jo kun være op til dig ;-)

  Han er så nuser sød, men tror I ligeså godt kan vente med at pudse vinduer til om et par år, når ungerne ikke står op ad dem længere…

 • johanne skrev:
  23. april 2010 kl. 11:05

  Skønne billeder…der intet sødere end billeder af de små poder. Godt du ikke kan se vores vinduer, for de er næsten skamlige…(de er ikke blevet pudset siden vi flyttede ind for et år siden, fordi vi troede vi skulle skifte vinduerne umiddelbart efter..men det når vi så til snart) : )

  Jeg har 3 faste læsere på min blog og du er en af dem. Det synes jeg er dejligt, så jeg vil gerne sende dig og de andre tøser en speciel invitation med ledsager til vip tiger of sweden lagersalg (kun for særlig indbudte)(min kæreste arbejder for tiger). Det er super lækkert tøj til salg fra kollektionen der er ude nu i butikkerne, samt fra tidligere kollektionerne. Man kan virkelig gøre nogle super køb. Sig til…så mailer jeg dig invitationen : )
  God weekend fra Jo

 • Ann-Christine skrev:
  26. april 2010 kl. 10:27

  Tulip, du har helt ret. Vi lader bare være med at pudse de vinduer ;)

  Johanne, wow, sikke et dejligt tilbud. Tusind tak :) Det vil jeg gerne, hvis jeg kan. Det er nogle vildt lækre ting Tiger laver!!! TAK!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.