I går fik vi mad leveret af Løgismose. Det er første gang jeg har prøvet at få mad leveret udefra en nytårsaften, men det kan bestemt anbefales. Jeg elsker at lave mad, både til os selv og til en lækker middag med gæster, hvor man gør lidt ekstra ud af det. Men i går havde vi i fællesskab bestemt at vi ikke ville stå i køkkenet, men nyde dagen sammen med min søster og hendes kæreste. Ingen travlhed og indkøb, -udover drikkevarerne og en enkelt raket.
Menuen blev leveret i en stor kasse, fint pakket ind. Vi skulle kun anrette, varme suppen, koge raviolien, varme hovedretten i ovnen og stege bøfferne. Nemt og kunne fint lige klares i mellem retterne. Jeg elsker at sidde længe over mange retter. Vi gik i gang efter Dronningen nytårstale og var færdige til 90 års fødselsdagen.
Menuen startede med en Hummerconsomme med ravioli, julienne af radisser og blandede krydderurter.
Derefter figen og foie gras i terrine, serveret med karamelflager, sprød salat og syrlige kirsebær.
Hovedretten var en tournedos af oksemørbrad med artiskok, Pommes Anne og trøffelsauce.
Derefter 4 slags ost serveret med en lækker kvædepuré og syltede valnødder. Jeg sprang over skimmelosten.
Til sidst en chokoladebombe med crunch, mousse af flødechokolade, mørk chokoladetrøffel, hasselnøddecrokant og hindbærpure. Nøj da, den var god. -og bonus er at kæresten ikke kunne spise hele hans dessert, så vi gemte den til i dag, hvor jeg skal spise den nu, sammen med den nye serie Livvagterne.
Drikkevarerne blev for mit vedkommende, de lækre mineralvand fra Le Gourmand på Værnedamsvej, de var perfekte til den gode menu. Ikke for søde, smagsfulde og delikate. Det var en fantastisk menu og vi havde en dejlig aften. Drinks senere blev til myntethe med knust is og mynteblade og hyldeblomst med danskvand. -og nu tilbage til DR1 og Livvagterne…
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Margrethe, Det kan helt sikkert anbefales at prøve
Hvor ser det altså lækkert ud. Det er da helt sikkert også noget jeg skal prøve af (godt at få lidt inspiration).
Elisabeth, Mange mange tak for dine søde ord, det varmer :-) også rigtig godt nytår til dig!
Therese, uhh ja, det må du have. Jeg fik det med den lækreste æblechutney da vi var dernede i sommer.