Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rigtig-godt-nytar/

Rigtig godt nytår!

frugtsalat

Nytårsmorgen, solen skinner ind af de, i den grad, beskidte ruder. Men hellere solskin end gråt og kedeligt vejr, det tegner da godt på det nye år. Jeg har været forholdsvis tidligt oppe, dejligt med ingen tømmermænd overhovedet her til morgen. Næh du, jeg startede lige dagen med at bikse en frugtsalat sammen, lidt honningmelon, lidt banan, lidt ananas, et skvæt hyldeblomstsaft, solsikkefrø og selvfølgelig en lille bid chokolade -fordi hver dag er en fest! Lidt A38 som topping og så er bunden lagt, mens dejen til nybagte boller står og hæver på komfuret…

Lidt overskudsagtig? Ja meget ;o) -og derfor måtte jeg da også hellere skynde mig at skrive det på bloggen, for det er da første nytårsmorgen, det er sket.

Jeg tror, det bliver et fantastisk spændende år. Kan det blive andet med tvillinger i maven, som bare ligger og gør klar til at komme til verden en gang i maj? Det er lige til at få sommerfugle i maven over, -dem er der heldigvis stadig plads til.

Rigtig godt nytår, jeg håber det bliver et dejligt år, vi alle kommer til at gå i møde.

6 kommentarer
 • Sifka skrev:
  1. januar 2009 kl. 13:43

  Bestemt, der er dobbelt op på glæderne, du har i vente. Rigtig godt nytår, og så glæder jeg mig til at høre om maden;)

 • 1. januar 2009 kl. 15:33

  Sifka, dobbelt op på glæderne, det er skønne udsigter :-)

  Turbanindehaveren, Overskudsmummi :-D Ihh, ja that´s me ;-)
  Fidibus er SÅ sjov, den må jeg også hellere gense

 • Turbanindehaveren skrev:
  1. januar 2009 kl. 15:02

  Godt nytår overskudsmummy :) Glæder mig til at læse med det kommende år.

  (Ps der kommer både Livvagterne og Fidibus. Den er for sjov :)

 • Lis skrev:
  1. januar 2009 kl. 16:57

  Det lyder næsten som blær med den frugtsalat;-) Men den ser dælme lækker ud! Og hvilken start på året. Bare det var mig!

  Håber du får et forrygende år med tvillinger i huset. Glæder mig til at følge mere med her hos dig.

 • Dorthe skrev:
  1. januar 2009 kl. 17:54

  Jeg vil gerne ønske dig godt nytår – og tak for nogle gode indlæg som jeg nyder at følge med i. Jeg glæder mig til at læse mere i 2009 :-)

 • 1. januar 2009 kl. 22:08

  Lis, Ja den rene blær ik´;-) Elsker bare en god frugtsalat! Jeg tror det bliver et forrygende år, -også for dig :-)

  Dorthe, Jeg glæder mig til alle de ting jeg skal skrive om i 2009, også godt nytår til dig :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.