Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-slags-sushi/

En slags sushi

sushi-maki-uden-ris

Jeg elsker sushi! Det smager helt fantastisk, er sådan en hyggelig spise og det er smukt at se på. Vi har ikke længere et stort udvalg af lækre sushi takeaway steder rundt om hjørnet (som da vi boede på Østerbro) – så oftest laver vi den selv. Det er nemt og lækkert – og det er jo ikke fordi det er besværligt. Det skal bare lige planlægges med risene der skal koges og derefter køle af til stuetemperatur. De sidste par gange har jeg lavet en meget, meget nemmere version. Uden ris, men med masser af velsmag. Ikke at jeg vil undvære ris i min sushi, sådan generelt. Men som et anderledes alternativ, er dette ret lækkert!

sushi-uden-ris

Jeg har brugt røget laks, philadelphia rørt med wasabipulver, avocado, agurk og sort sesam. Jeg rullede også et par stykker med nori tang, hvilket blev super lækkert. Dyp i soya og nyd! Det er dejlig hurtigt at lave og mindre tidskrævende end alm. sushi – af samme grund forkælede jeg mig selv med lakserullerne til frokost igår.

Rigtig god weekend til jer!

maki-uden-ris

10 kommentarer
 • Deborah skrev:
  26. januar 2013 kl. 11:35

  Jeg må med (skam?) indrømme, at tanken aldrig har tiltalt mig! Men jeg har gode veninder, der er sikre på, at jeg vil kunne lide. Vi skulle have en sushi-intro-aften, som stadig ikke er blevet! Jeg når det nok og jeg må da indrømme, dine ruller ser lækre ud.

  Vil gerne lige spørge dig om noget helt andet i forhold til bloggen. Hvordan får du dit feed til at vise fotos, men kun en del af teksten? Mit viser enten kun en bid af teksten eller det hele. Håber du kan hjælpe. God weekend.

  • 28. januar 2013 kl. 11:21

   Jeg kan faktisk ikke helt huske hvordan jeg gjorde, jeg kodede det i editoren for nogle år siden. Prøv at google lidt og kig evt på wordpress.org. Mener jeg fandt løsningen derinde i sin tid.

 • Emilie skrev:
  26. januar 2013 kl. 11:55

  Det må prøves – det ser godt nok lækkert ud! :)

  //Emilie

 • Sofie skrev:
  27. januar 2013 kl. 14:35

  Uhm, det må jeg prøve snarest! :)
  Mmm, nu glæder jeg mig endnu mere til på tirsdag hvor jeg skal spise frokost med min far – og han er heldigvis ligeså glad for sushi som jeg, så det er selvfølgelig det vi skal spise :D

  • 28. januar 2013 kl. 11:16

   Sushifrokost er så dejligt! God fornøjelse :)

 • Sandra skrev:
  27. januar 2013 kl. 17:22

  Hvor ser det lækkert ud! Kunne godt prøves en dag :-)

  ablondemess.blogspot.com

 • Alan skrev:
  14. maj 2019 kl. 19:53

  Kan du ikke lave din egen opskrift og billedegennemgang? Linket til Ullas blog kræver at man har en tilladelse til at se hendes blog. Det har jeg fx ikke

  • Ann-Christine skrev:
   15. maj 2019 kl. 13:41

   Jeg skal gerne kigge på det, næste gang jeg laver retten :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.