Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sunde-chokolade-kugler/ Kager og søde sager Konfekt og slik, Snacks

Sunde chokolade kugler

I lørdags lavede jeg sunde chokolade kugler, som smager skønt til en kop kaffe. Johan og Julie er vilde med dem, og de kan fint gå til fredagsslik, eller som et supplement dertil. Jeg har tidligere lavet dadelkugler og figenkugler, som begge tager udgangspunkt i lidt det samme og som kan varieres på mange måder. Denne gang har jeg skruet ekstra op for lækker chokolade og den gode kakao! Jeg fylder dem med sunde sager og masser af velsmag.

PT15MPT15M25

Chokolade kugler

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed1 måned
Kan frysesJa
Antal25 stk.
Ingredienser
  • 20 mandler
  • 1 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk hørfrø
  • 3 spsk kokosmel
  • 15 dadel, uden sten
  • 1 spsk honning
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk kakao, usødet
  • 30 g mørk chokolade, grofthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en kraftig foodprocessor og kør til det er en ensartet masse.

Skær ud i passende små mundrette stykker og tril til kugler.