Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-vis-lighed/

En vis lighed

Vi har simpelthen haft en fantastisk dag. Sådan en dag uden store planer, hvor alting er gået stille og roligt og med rigtig mange sjove ting for os alle fire. I formiddags var vi en tur i Frederiksberg Centeret, hvor det bl.a var en kæmpefest at prøve deres rulletrapper (!!! ja, sådan oplever vi så mange sjove ting). På rulletrappen siger en flink dame så til Johan, at det er da utroligt hvor meget han ligner Emil fra Lønneberg. Johan kigger  på hende og svarer højt ‘Nå!’

Sådan helt cool og helt enkelt. Nå. Ikke provokerende, det kan man vist knap være som 2 årig i den situation, bare sådan: Nå, gør jeg det agtigt.

Vi var nogle stykker som ikke kunne lade være med at grine lidt der på rulletrappen. Han har da bestemt en vis lighed med Emil, med sit lyse hår og glimt i øjnene og ‘Emil fra Lønneberg’ er da også på top 3 favoritlisten herhjemme.

5 kommentarer
 • Charlotte skrev:
  3. juli 2011 kl. 09:18

  Havde kun set billedet – ikke læst din tekst. Min første indskydelse var – det er sgu da Emil fra Lønneberg. Så jo, han ligner ham MEGET.
  Forresten – får din Emil snittet nogle træfigurer:-)
  God søndag.
  Charlotte

  • Ann-Christine skrev:
   3. juli 2011 kl. 21:30

   Charlotte, måske det kommer engang, hvis han selv vil ;-) Men ja, han ligner ham ret meget, især når han har sin elskede hue på.
   Rigtig god søndag til dig også :-)

 • Tulip skrev:
  3. juli 2011 kl. 20:12

  Verdens sødeste og dejlige Johan, han ligner godt nok. Han er ret sej, at han er cool og svarer som han gør ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   3. juli 2011 kl. 21:31

   Ja, han er den dejligste og sødeste lille Johan :-)

 • Mor skrev:
  5. juli 2011 kl. 09:38

  En herlig oplevelse må det ha´været dér på rulletrappen :-)
  Et stort kram til Johan, der er så kvik, at han sagtens kan svare for sig.. vel også i den retning ret Emil agtig, men alligevel er han mest vores egen lille charmerende Johan!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.