Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/regnvejr-skybrud-og-masser-af-solskin/

Regnvejr, skybrud og masser af solskin

Sikke et vejr denne weekend, hva´

Vi har både haft det dejligt varmt med masser af sol, badebassin på terrassen og spist is og drukket kolde drikke. Og så kom skybruddet så lørdag aften, aldrig har jeg oplevet sådan et uvejr. Det lynede og tordnede i timevis og regnvandet fossede snart hastigt ind af hoveddøren. Ude på fortovet stod 8-10 cm vand og hurtigt stod også kælderen i vand. Så lørdag aften holdt vi “vand væk fra kælderen” arrangement med naboerne. Det lykkedes heldigvis at holde kælderrummene nogenlunde vand- og skadesfri. Til gengæld er vi stadig ramt på strømmangel. Alt tyder på at skaden er sket mellem ejendommen og vejen, hvilket gør at der skal graves et fortov op …

Mens alt var sol og sommer i lørdags, bagte vi en lille portion kager. Halv portion af denne opskrift kokosmuffins. Pyntede kagerne med glimmer og lys, og på den måde fejrede vi børnenes bedstefar som holdt fødselsdag hjemme i Jylland.

Det har været en lidt blandet weekend på den måde, men alt i alt har den faktisk været ret god – selv uvejret taget i betragtning.

5 kommentarer
 • Tulip skrev:
  3. juli 2011 kl. 21:49

  Hvor er I bare nusersøde, at I holder sådan fest for bedstefar.

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2011 kl. 14:01

   Det kunne da bare lige mangle ;-) Her er blevet råbt højt hurra

 • Christina skrev:
  3. juli 2011 kl. 21:50

  Det lyder godt nok til at ha’ været noget af et uvejr. Men det lyder trods alt hyggeligt med “fest” med naboerne.. I svære tider står man sammen:-)..

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2011 kl. 14:03

   Ja, det gør man nemlig og det er jo faktisk helt rart. Nu er det dog godt nok ved at være lidt surt ikke at have køleskab og fryser.

 • Mor skrev:
  5. juli 2011 kl. 09:27

  Mange tak for at i også gjorde lørdagen til en festdag hos jer :-) 1000 tak for de festlige kager og for de høje hurraér :-) Som Tulip skriver; er i rigtig meget nusersøde!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.