Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/en-fridag/

En fridag

Vi holder fridag, Julie og jeg. Startede i morges med boller og friskpresset juice på Krumme og Kagen. Vi har stadig strømproblemer og derfor hverken køleskab eller fryser, så beslutningen om at tage på tur hjemmefra var ikke svær. Vi gik en lang tur ved søerne, kiggede på svaner, ænder, blomster, blade og brandbiler, busser og hunde. At opleve verden i børnehøjde er en fantastisk gave!

Lidt shopping og en afsluttende frokost på Joe & The Juice inden turen gik hjem for at den ene af os kunne sove til middag.

8 kommentarer
 • Husmoder skrev:
  4. juli 2011 kl. 14:13

  Og så har damen da en dejlig lak på?:)

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2011 kl. 14:39

   Ja, for det kræver hun og jeg har åbentbart rygrad som en regnorm :-D
   – meget politisk ukorrekt ved jeg;-)

 • Øglemor skrev:
  4. juli 2011 kl. 14:28

  Haha, Husmoder kom mig i forkøbet – jeg ville også have skrevet, at den skønne Julie har fået fin lak på. Som matcher til juicen. Tjekket!

  Er det i øvrigt den der J&J oppe ved Søerne, I var på? Og er den god? Tænker, at Øglen ville have godt af lidt rigtig juice efter alle de Capri Sonne hun har tyllet på ferien… ;-)

  (Irriterende med strømproblemer, i øvrigt. Og vildt, at der kan være så stor forskel. Vi har fx ingen problemer – 7,9,13 – med hverken vand, strøm eller internet, og så langt bor vi jo heller ikke fra hinanden…)

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2011 kl. 14:44

   Ja, hun er cute, ik´ ;-) Kræver simpelthen at få neglelak på og en lille smule er okay, synes jeg. Den ved søerne har jeg ikke været på endnu, vi snuppede den ved Magasin. Men jeg gider godt prøve den snart også, elsker deres juice og gingershots.

   I er heldige at I er sluppet så godt. Her er det vist en kortslutning i nogle ledninger ude under fortovet … Håber ikke det varer særlig længe.

 • Vevika skrev:
  4. juli 2011 kl. 17:38

  Skøn dag!

  Jeg holdt frikvarter væk fra lillebror sammen med Johannes på JnJ i torsdags. Det var skønt og hyggeligt bare at være os to igen, for en stund.

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2011 kl. 19:45

   Det er guld værd, er det ik´ rigtigt, Vevika. Jeg prøver at huske det med dem hver især et par gange om måneden, det er dejligt

 • Mor skrev:
  5. juli 2011 kl. 09:17

  Det er så godt sådan at give hinanden noget tosomhed.
  Når man prøver at opleve i børnehøjde, er det, som du skriver, en fantastisk gave. Så åbner der sig en større og helt eventyrlig verden!

 • Mette skrev:
  5. juli 2011 kl. 11:43

  Det lyder som en dejlig tøse-fridag :) Og sikke fine små lyserøde negle :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.