Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/take-away/

Take Away

Stadig strømproblemer og intet køleskab, så den stod på pizza og tiramisu til aften. Slet ikke dårligt, men jeg er ved at få fniller over det her strømmangel og især over at vi ikke ved hvornår det der fortov kan blive gravet op, så det kan blive fikset.

Always look on the bright side of life, ik´ Så det kan jo være, at jeg nu bliver lidt mere kreativ og varierende i mine blogindlæg. Jeg har vist haft overvejende mange madindlæg i en periode. Vi må se, det kan jo også være at der er strøm igen i morgen ;)

7 kommentarer
 • 4. juli 2011 kl. 20:44

  Åh den Tiramisu kunne jeg godt spise sådan ca. lige NU!

  Hvorfra har I mon hentet de lækre sager? – jeg synes nemlig, det står lidt sløjt til med godt take-away her i området…

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2011 kl. 21:35

   Aftenens pizza blev købt hos Scamorza, de var ok og tiramisuen var faktisk rigtig god. Når vi ellers får takeaway pizza plejer det at være fra Il Gusto Giusto eller Gastronomia. Den bedste pizza jeg har smagt i København er fra Forno a Legna på Frederiksberg, gad godt der kom sådan et sted på Østerbro.

 • Ann-Christine skrev:
  4. juli 2011 kl. 21:41

  Vi har lidt el. Det er noget med at der er 3 faser af el i vores ejendom, den ene er røget under regnen i lørdags og vi er desværre ret ramt af den ene elforsyning i vores lejlighed. Så vi har kun tre stikkontakter i hele lejligheden der virker, lyset på badeværelset, et lys i køkkenet og vores vaskemaskine (heldigvis for den).
  At køleskab og fryser ikke virker er næsten det værste lige nu, vi har dog et lillebitte fælles køleskab i kælderen som vi er flere lejligheder der lige nu deler. Det er lidt frustrerende – især at vi ikke ved hvornår det kommer til at virke igen …

  • Anne skrev:
   4. juli 2011 kl. 21:43

   Ej, det var da irriterende! Og det med ikke at vide, hvornår det kommer igen må virkelig være belastende. Så finder man lige pludselig ud af, hvor meget man er afhængig af el… Og så lige køleskabet!

   • Ann-Christine skrev:
    4. juli 2011 kl. 22:39

    Ja, køleskabet er virkelig det værste at mangle. Jeg glæder mig dog over at trods alt har vaskemaskinen, det orkede jeg alligevel mindre ;-) Har jo ret meget vasketøj med sådan et par størrelser herhjemme

 • Louise skrev:
  5. juli 2011 kl. 09:07

  Pyyyh, den ser god ud, den tiramisú! Jeg er i øvrigt ufattelig imponeret over al den lækre mad, du magter at lave trods to krudtede krudtugler. Helt vildt. Men det er meget inspirerende; du er lidt mit forbillede på det punkt! (Ved godt, at du ikke har lavet maden i lige netop dette indlæg, men altså, du evner så åbenbart også at finde byens bedste takeaway) …

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2011 kl. 20:22

   Hvor er du sød altså! Det er da rart at høre :) Jeg ved ikke, vi skal jo spise uanset hvad og så er det der jeg vælger at være kreativ, måske nok især fordi jeg så godt kan lide det. Det er også en god motivationsfaktor at have bloggen her til at minde mig om at prøve en masse forskellige retter.
   Og tiramisuen, den var i top :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.