Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/lykken-er-3/

Lykken er

-at ses med dem man elsker, efter at have tilbragt det meste af en dag hver for sig. Jeg skal lige love for at forventningens glæde var stor, da vi skulle hente Johan fra vuggestuen i går. De blev så glade for at se hinanden, grinede, hyggede, sang og krammede hele vejen hjem. Hjemme i gården legede de bare så godt sammen, spiste vandmelon, kørte rundt på deres scootere, drak vand med sugerør og havde en fest. Selvfølgelig var der en smule dagligdags skærmydsler, men det var virkelig på et lavt niveau.

Det er vist rigtig godt for os alle, at have hinanden lidt for os selv indimellem. Det er nemlig så rart at ses efter at have savnet lidt.

10 kommentarer
 • Mor skrev:
  5. juli 2011 kl. 08:39

  Åhh ja! Lykken er at ses, når man har savnet :-) Især når savnet har været til dem vi hører mest sammen med.
  Ja! det blev da helt festligt hos jer dér i gården :-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2011 kl. 20:23

   Nemlig :)

 • Sussi skrev:
  5. juli 2011 kl. 08:40

  Hvor lyder det bare skønt! Det gode ved at være væk fra hinanden en tid er, at gensynsglæden er så meget større:-) Jeg har kun én lille 10 måneders pige herhjemme, men lidt a la samme begejstring møder min mand, når han kommer hjem om aftenen fra arbejde.. Så kravler min pige ham i møde, klapper, smiler, griner og vil “mysse”. Åha, den kærlighed gør godt – også for iagttageren!:-)

  I øvrigt synes jeg det er rigtig inspirerende, at du sørger for at have tid med dine børn hver for sig. Det har inspireret mig til også at være opmærksom på, at der i vores lille familie er både familietid, far-datter tid, mor-datter tid – og ja, så selvfølgelig mor og far tid ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2011 kl. 20:25

   Det er dejligt at høre, Sussi. Jeg har ihvertfald været så glad for at vi har valgt at gøre det sådan, det er enormt givende for os alle at have hinanden lidt for sig selv en gang imellem. Hvor lyder det dejligt for din mand at komme hjem til sådan en glad pige :-)

 • Maiken skrev:
  5. juli 2011 kl. 08:52

  Hvor dejligt og sødt! Det er nemlig rigtig sundt både at få max opmærksomhed og savne. Det lyder som nogle rigtig dejlige alenestunder… Tænker også at det må være godt at have de stunder som tvilling. Før jeg fik Agnes tog jeg også et par tøsedage nmed Ingrid, så hun kunne få mor-kontoen fyldt lidt op inden lillesøster kom.:-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2011 kl. 20:26

   Det er rigtig godt, Maiken. Og jeg synes også det er så fint at du tænkte over det inden Agnes blev født, det er rart at tænke på de der guldglimt af stunder man har sammen

 • Troels skrev:
  5. juli 2011 kl. 09:29

  Godt at se, der stadig er nogle, der holder traditionen med bagudvendt kasket i hævd :-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2011 kl. 20:27

   Selvfølgelig, Troels ;-) Sådan sætter han den tit

 • Anne skrev:
  6. juli 2011 kl. 11:11

  Hvor er det bare dejligt at se at de har så meget glæde af hinanden. Jeg har selv en tvilling og kan huske, at det bedste som barn var, at man altid havde en at lege med :-)
  Her hjemme ender der med at være 2 år mellem barn nummer et og to, men håber at de kan få lige så meget glæde af hinanden som dine små poder.

  • Ann-Christine skrev:
   6. juli 2011 kl. 21:04

   Det er dejligt at høre, Anne. Sådan håber jeg også at Johan og Julie synes, og mon ikke også dine børn bliver rigtig glade for hinanden, det er jeg sikker på :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.