Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kokosmuffin/

Kokosmuffins

Kokosmuffins smager fantastisk og smager som en skøn mellemting mellem konfekt og muffins. Så herligt!

De små kokosgodter er fyldt af smag og super nemme at bikse sammen. Derudover er det et kæmpe hit at de kan fryses ned, for så man kan lave en portion i god tid, og altid have lidt lækkert i fryseren til uventede gæster og den søde tand.

Disse kokosmuffin kan varieres med både andre krydderier og både mælkechokolade og mørk chokolade smager dejligt til.

Prøv også: skøn opskrift på bananmuffins >>

PT45M

Kokosmuffins

Tid i alt45 min.
Arbejdstid25 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 50 g hasselnødder
  • 125 g smør, stuetemperatur
  • 175 g sukker
  • 0,50 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 150 g kokosmel
  • 100 g mørk chokolade, grofthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom hasselnødderne i en forvarmet ovn ved 150 grader varmluft og bag i 15 minutter til hinderne bliver sprøde og sprækker. Kom hasselnødderne i et rent klæde og gnid hinderne af. Hak dem fint og stil dem til side.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen, til det er luftigt. Pisk et æg i ad gangen, til det er ensartet.

Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen, sigt det i dejen og rør godt rundt. Kom derefter kokosmel, grofthakket chokolade og hasselnødder i og vend det hele godt rundt i dejen.

Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten.

Lad dem køle lidt af i formen på en rist.