Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kokosmuffin/

Kokosmuffins

Kokosmuffins smager fantastisk og er nærmest en fusion mellem konfekt og muffins.

De små kokosgodter er fyldt af smag og super nemme at bikse sammen. Derudover er det et kæmpe hit at de kan fryses ned, for så man kan lave en portion i god tid, og altid have lidt lækkert i fryseren til uventede gæster og den søde tand.

Disse kokosmuffins er bagt med mandelmel og kan varieres med både andre krydderier og med nøddesmør.

Prøv også: skøn opskrift på bananmuffins >>

PT20M

Kokosmuffins

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed3 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 2 æg
  • 200 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 125 g smør, stuetemperatur
  • 75 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g kokosmel
  • 50 g hasselnødder, finthakket
  • 100 g mørk chokolade, grofthakket
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Pisk sukker og smør sammen, pisk derefter æg i og rør resten af ingredienserne i dejen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme – gerne en fast smurt muffinsform, hvor de kan bages uden papir.

Bages i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter.
Lad dem køle af i formen inden de tages ud.