Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rabarbermuffins/

Rabarbermuffins

Saftige lækre rabarbermuffins med rabarber fra haven.

Jeg har plukket et par af de syrlige stængler og skåret dem i små stykker, som er rørt ind i den skønneste kagedej til muffins. Det giver en saftig og lækker muffins som er helt uimodståelig og lækker.

Man kan også komme lidt hvide stykker chokolade i og skære tilsvarende lidt ned på sukkeret – da den hvide chokolade er ret sød.

Prøv også: Flere af mine skønne rabarber opskrifter >>

PT45M

Rabarbermuffins

Tid i alt45 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal12 stk.
Ingredienser
  • 150 g smør, blødt og stuetempereret
  • 150 g marcipan, revet
  • 160 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 180 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 125 g rabarber, skåret i tern
  • Pynt
  • 150 g smør, blødt
  • 175 g flormelis
  • 150 g flødeost, naturel
  • 1 knivspids farvepasta
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk smør, marcipan, sukker og vaniljesukker sammen, til det er luftigt. Pisk et æg i ad gangen, til dejen er ensartet.

Rør hvedemel, bagepulver og salt sammen og vend rabarberstykkerne i blandingen. Rør det i dejen.

Fyld dejen i muffinforme. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten.

Frostning og pynt
Pisk smør og flormelis, til det er hvidt og luftigt. Kom farvepasta i og rør derefter flødeosten i. Fyld frostingen i en sprøjtepose med fx en stor stjernetylle på og pynt kagerne