Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/rabarbermuffins/ Cupcakes og Muffins Fødselsdag, Kager, Kager og søde sager

Rabarbermuffins

Saftige lækre rabarbermuffins med rabarber fra haven.

Jeg har plukket et par af de syrlige stængler og skåret dem i små stykker, som er rørt ind i den skønneste kagedej til muffins. Det giver en saftig og lækker muffins som er helt uimodståelig og lækker.

Man kan også komme lidt hvide stykker chokolade i og skære tilsvarende lidt ned på sukkeret – da den hvide chokolade er ret sød.

Prøv også: Flere af mine skønne rabarber opskrifter >>

Rabarbermuffins
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT45MPT20M12
Ingredienser
  • 150 g smør, blødt og stuetempereret
  • 150 g marcipan, revet
  • 160 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 180 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 125 g rabarber, skåret i tern
  • Pynt
  • 150 g smør, blødt
  • 175 g flormelis
  • 150 g flødeost, naturel
  • 1 knivspids farvepasta
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pisk smør, marcipan, sukker og vaniljesukker sammen, til det er luftigt. Pisk et æg i ad gangen, til dejen er ensartet.

Rør hvedemel, bagepulver og salt sammen og vend rabarberstykkerne i blandingen. Rør det i dejen.

Fyld dejen i muffinforme. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 18-20 minutter, til de er gennembagte i midten.

Frostning og pynt
Pisk smør og flormelis, til det er hvidt og luftigt. Kom farvepasta i og rør derefter flødeosten i. Fyld frostingen i en sprøjtepose med fx en stor stjernetylle på og pynt kagerne