Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/endelig-er-den-her/

Juhuuu, endelig er den her … Valdemarsro App

valdemarsro appDet er med meget stor glæde og enormt mange sommerfugle i maven, at vi nu endelig deler med jer, hvad vi har arbejdet meget intenst på det sidste års tid.

I en del år har jeg sendt madplan ud på mail med mine opskrifter fra Valdemarsro. Et arbejde som jeg har nydt! Samtidig har vi i lang tid gerne villet gøre det muligt for jer, at skifte ud i retterne alt efter smag og præferencer og ikke mindst ville vi gerne give jer mulighed for at lave en super nemt og hurtig indkøbsseddel til madplanen.

At skabe en app med de funktioner, som vi gerne ville have, har uden tvivl været det største projekt vi nogensinde har arbejdet på og det er et projekt, som vi har haft på tegnebrættet længe. Nu er appen klar i App Store og Google Play og vi kan dele den med jer. Endelig!
Vi har masser skønne planer og ideer til videreudvikling af appen og det vil alle jer, der tegner Premium abonnement på Valdemarsro app naturligvis få løbende glæde af.

Valdemarsro madplans app er udviklet som et super sejt værktøj til at gøre det nemmere, hurtigere og mere inspirerende at planlægge måltiderne og få købt ind.

VALDEMARSRO APP er et værktøj med:

opskrifter
smart indkøbsliste
favoritside til dine yndlingsopskrifter

Vi har virkelig gjort os umage med at lave et lækkert redskab, som skal gøre madplanerne, madlavningen og indkøbene nemmere og mere inspirerende og vi vil så gerne have jeres feedback, ideer og input på mail til mail@valdemarsro.dk

23 kommentarer
 • Annesofie skrev:
  4. juli 2019 kl. 09:13

  Genialt! :-)
  Tillykke med din nye app. Glæder mig til at gå på opdagelse i den

  • Ann-Christine skrev:
   4. juli 2019 kl. 09:45

   Tusind tak, Annesofie – det er så dejligt at høre ♡ jeg håber du bliver glad for at bruge den!
   Kh AC

 • Henriette skrev:
  4. juli 2019 kl. 14:52

  Skønt! Jeg har glædet mig sådan til din bog, for din side er stort set den eneste jeg slår op på når jeg skal inspireres. Nu kommer app` en da ind som skarp konkurrence til bogen – lækre bøger er altid godt, men jeg bor ret minimalistisk på en båd, så er app` altså perfekt! Tillykke med den.

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2019 kl. 06:42

   Hej Henriette,
   Hvor er det dejligt at høre! – og ja, det er sørme meget der sker lige på én gang her hos os ;)
   Jeg synes selv at appen og bogen supplere hinanden så fint. Det er så lækkert med en smuk bog at lave opskrifter efter og lade sig inspirere af, og appen er jo helt helt lille planlægningsværktøj – men jeg kan sagtens se dilemmaet hvis der er lidt plads og man må vælge ♡ – og det lyder jo i øvrigt virkelig hyggeligt at bo på en båd.
   Tusind tak for din søde hilsen og rigtig skøn sommer til dig
   Kh Ann-Christine

 • Ann-Christine skrev:
  5. juli 2019 kl. 06:38

  Tusind tak! Hvor er det bare super dejligt at høre ♡
  Jeg håber vi snart kan have den klar og at du bliver glad for den
  Tak for din søde hilsen
  Kh AC

 • Marina skrev:
  5. juli 2019 kl. 09:27

  Sikke da en hemmelighed at gå at holde på :) Stort tillykke til jer!

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2019 kl. 09:33

   Helt vildt! Det har været så svært ♡
   Tusind tak :)

 • Mette Nymann skrev:
  5. juli 2019 kl. 15:14

  Hej Anne-Christine
  Alletiders med en app, tak for den. Saa er den installeret paa min telefon. Jeg er ret sikker paa den vil blive brugt flittigt. Jeg er i hvert tilfaelde ugentlig paa din hjemmside, jeg elsker nemlig dine opskrifter de er lige efter min smag og saa nemme at gaa til. Glaeder mig til at bruge den!!!

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2019 kl. 15:25

   Hej Mette,
   hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din søde hilsen, jeg håber du bliver glad for at bruge appen og du må endelig bare altid skrive til mig hvis du har feedback, input eller oplever at der er noget der ikke virker :)
   Kh AC

 • Lis Madsen skrev:
  5. juli 2019 kl. 18:54

  Hej Ann-Christine.
  Tillykke med din nye app. Og selvfølgelig også bogen.
  Kh Lis

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2019 kl. 19:50

   Tusind tak, Lis – det var nogle store projekter at gå og gemme lidt på det seneste års tid, mens vi arbejdede på fuld tryk på begge dele ♡
   Kh Ann-Christine

 • Lisbeth skrev:
  5. juli 2019 kl. 19:47

  Hej
  Tilllykke med appen. Jeg har været inde og kigge, desværre har jeg ikke brug for madplaner i mit liv. Bliver den på et tidspunkt udvidet så jeg kan finde alle dine gode opskrifter på den eller vil den fortsætte den som nu? Kh

  • Ann-Christine skrev:
   5. juli 2019 kl. 19:53

   Hej Lisbeth,
   Mange tak for din søde hilsen. Der er mange lækre features som medlem af Valdemarsro.
   Appen er tænkt som et selvstændigt værktøj for de der gerne vil have madplaner, eller adgang til super smart at samle alle favoritopskrifterne og lave madplaner – og så slipper man fx også helt for bannerreklamer på Valdemarsro
   Kh AC

 • Bente skrev:
  6. juli 2019 kl. 11:04

  Tillykke med appe’en.
  Jeg bruger mange af dine opskrifter, altid lette at gå til og mums resultater

  • Ann-Christine skrev:
   6. juli 2019 kl. 12:02

   Tusind tak, Bente – og hvor er det dejligt at høre ♡

 • Anette skrev:
  6. juli 2019 kl. 12:08

  Tillykke med din app. Ser rigtig spændende ud og tænker den bliver købt, når hverdagen rammer igen efter ferien. Har fulgt dig i mange år og kigger altid dine opskrifter først, når jeg søger inspiration.
  Her under ferien bebuder min yngste søn på 8 år, at han vil have maddage efter ferien. Det er jo super dejligt. Tænkte om du kunne tage sådan en ide op – Nem madlavning til yngre børn? Det kunne være snildt at det var lige til at slå op og evt. Sætte i madplanen.
  Mvh en trofast læser/følger

  • Ann-Christine skrev:
   6. juli 2019 kl. 19:07

   Hej Anette,
   Tusind tak hvor er det dejligt at høre :)
   Det er et fint input du kommer med som jeg føjer til vores liste over kommende udviklingsmuligheder. – det er da så super sejt og dejligt at han har lyst til at have en maddag.
   Der er masser skønne opskrifter på Valdemarsro, som jeg er sikker på din søn fint vil kunne starte med. Måske det kunne være en ide at bruge lidt tid på at finde dem på appen sammen og sammen føje de opskrifter til jeres egen favorit side på appen. I søgefeltet på appen kan I fx sætte kryds ved aftensmad og under tid, sætte kryds ved 0-20 min + 21-30 min, så kommer der mange nemme og relativt hurtige opskrifter frem som nok passer godt til en maddag.
   Skriv endelig altid med feedback og spørgsmål til appen, det er så dejligt at høre fra jer ♡
   Skøn sommer til jer
   Kh AC

 • Mette Glindemann skrev:
  7. juli 2019 kl. 08:22

  Stort tillykke med “babien” og så synes jeg bare det er rigtig skønt at blive fri for reklamer. Så jeg har selvfølgelig tegnet et premium abonnement på stedet. Det har skal helt sikkert støttes!

  • Ann-Christine skrev:
   7. juli 2019 kl. 10:22

   Tusind tak, Mette ♡ Jeg håber du bliver rigtig glad for at bruge appen – og vil altid gerne høre fra dig, hvis du har feedback eller input til appen
   Kh AC

 • anni skrev:
  13. juli 2019 kl. 13:34

  I dag kunne jeg også være med – nu den også kan hentes på Google Play – det ser så spændende ud – og jeg glæder mig til at bruge den. Jeg er især glad for at se vegetar ugeplanen – vi er nødt til at spise anti inflammatorisk – det betyder kød fra dyr på to ben – fisk – og vegetar ;o))

  Tillykke med det store arbejde – og god sommer
  kh
  Anni

  • Ann-Christine skrev:
   14. juli 2019 kl. 16:26

   Hvor er det dejligt at høre, og vi synes det er så dejligt at vi nu kan tilbyde en ren vegetar madplan – og så kan man jo frit sætte fx fisk eller kyllingeretter på madplanen i appen alt efter behov :)
   Tak for din søde hilsen, Anni
   Skøn sommer til dig
   Kh AC

 • Palle Clausen skrev:
  12. juni 2021 kl. 11:21

  Kan jeg få Valdemarsro app til min computer, da det er den jeg oftest arbejder på. (større skærm)
  Jeg er i øvrigt meget glad for din hjemmeside som jeg bruger meget.
  Du har lært mig at lave mad i en alder af 82 år.

  • Ann-Christine skrev:
   13. juni 2021 kl. 07:50

   Hej Palle,
   Mange tusind tak for din søde hilsen, hvor er det dejligt at høre at du har glæde af mine opskrifter! Det er jeg glad for!
   Vi har ikke udviklet appen til computer, men den kan fungere okay på en tablet (iPad eller Android)
   Kh Ann-Christine

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.