Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/et-lille-akvarium/

Et lille akvarium

sommervand

Drikker lige lidt vand med frisk agurk og tænker på at det føles nærmest som om jeg har slugt et lille akvarium. At jeg også ligner en der har slugt et akvarium, en af de der runde bowler med 2 guldfisk i, er en helt anden sag.

Jeg kan mærke tvillingerne bevæger sig rundt derinde, så snart jeg ligger og slapper af, så er de her, så er de der, så er de alle vegne. En scanning viste også at de mosler rundt derinde. Slår sidelæns kolbøtter, spjætter med arme og ben og møver rundt, nysser hinanden, har ansigterne mod hinanden, væk fra hinanden osv. De hygger sig rigtigt og det gør jeg også. Tænk at man allerede er så vildt forelsket i de to små størrelser.

På scanningen kunne vi se, at de begge har hovederne liggende i højre side. Så har jeg en forklaring på hvorfor jeg de sidste 2-3 dage har haft konstant ondt i den side, ligesom konstant sidestik. Sådan to hoveder fylder altså væsentligt mere end deres ben som ligger i den anden side. Maven er også en smule skæv, mon ikke jeg kommer til at se sjov ud om et par måneder…

21 kommentarer
 • Olines skrev:
  14. januar 2009 kl. 17:39

  Det er så skønt, at mærke når de små bevæger sig derinde! Bare den fornemmelse kan gøre jeg ønsker flere børn!

 • Sifka skrev:
  14. januar 2009 kl. 17:53

  Det er intet mindre end fantastisk:)

 • Madame skrev:
  14. januar 2009 kl. 20:47

  Hvor er det dejligt at høre, at det går godt! Jeg glæder mig til at se dig om en uges tid til træffet :-)

 • Julia skrev:
  14. januar 2009 kl. 20:41

  altså… jeg bliver jo nærmest skruk! Den fornemmelse er så fantastisk! Kan dog nærmest ikke forestille mig, hvor vildt det må føles med to! Og tænk, den nærhed de to små væsener får med i fødselsgave. Det er altså et mirakel. Et stort et. Kærligst J

 • Julia skrev:
  14. januar 2009 kl. 20:42

  PS – glæder mig MEGET over vors projekt, som vi jo hellere må vente med at oute! KH

 • 14. januar 2009 kl. 21:46

  Olines, ja hele verden går nærmest i stå når man mærker dem bevæge sig, så er der intet andet :-)

  Sifka, ja intet mindre!

  Julia, Det er så kæmpe stort og jeg er så taknemmlig for at de er derinde. Jeg glæder mig også rigtig, rigtig meget over vores projekt :-)

  Madame, jeg glæder mig også meget til at se dig igen :-)

  Anne, Jeg kan godt forstille mig at minderne kommer tilbage når man hører de her graviditetshistorier, det er jo bare så stort :-) Jeg glæder mig også til at se dig igen

 • Anne skrev:
  14. januar 2009 kl. 21:07

  LIge nu sendte du mig henholdsvis 15 og 18 år tilbage…den fornemmelse glemmer man ALDRIG :-)
  Glæder mig som Madame også til at se dig igen :-)

 • 14. januar 2009 kl. 22:12

  Sofie, Det er så dejligt :-) Er din mave også lidt skæv?
  jeg fik at vide ved scanning at de godt kan vende sig, men vil gøre det sammen, så enten opaf med to hoveder under ribbenene, eller nedaf…

 • Sofie skrev:
  14. januar 2009 kl. 22:00

  Det er den skønneste fornemmelse! Jeg ved det for jeg oplever det præcis samme lige nu. Tænk mine børn ligger også med hovedet samme vej, blot den anden vej – altså med hovederne i venstre side. Tænker at de da må finde på at vende sig på et tidspunkt.

 • Annette skrev:
  14. januar 2009 kl. 23:18

  Hvor er det spændende – og fantastisk!
  Jeg kan også lige huske, hvordan det var – dog kun med en ad gangen :o)
  Det må blive helt vildt, når der ligger to fødeklare babyer og “slås” derinde ;o)

 • Mie skrev:
  15. januar 2009 kl. 11:16

  Det er et sjovt billede ” Et akvarium”, men et godt billede.

  Kan du egentlig mærke at dér er To???

  Hvor langt er du henne?

  Nå, vildt, vildt, vildt at du har TO væsner derinde. :-)

 • 15. januar 2009 kl. 13:36

  Annette, ja det må blive helt vildt når jeg når længere hen. For fødeklare er de ikke endnu, så de har bare at blive derinde! :-)

  Mie, jeg er lige præcis halvvejs nu. Jeg kan godt mærke at der er to, men på den måde at de bevæger sig mere end hvad jeg kan forstå er normalt ved én. Jeg kan endnu ikke kende forskel på hvem der bevæger sig. -og ja det er helt VILDT! vildt , vildt dejligt!

 • Sofie skrev:
  15. januar 2009 kl. 13:38

  Det er den faktisk ikke rigtig mere. Tænker derfor om de mon skulle have omrokeret? Det er lidt svært at mærke, men i morgen skal jeg scannes og får så forhåbentlig syn for sagen. Interessant at de flytter sig sammen. Det vidste jeg ikke. Men hvor er det i grunden sødt! :-)

 • Belinda skrev:
  16. januar 2009 kl. 09:49

  Det er da gået min næse forbi :$ …
  Tillykke med graviditeten, og de 2 små mirakler, hvor er det skønt!! :D

 • Mie skrev:
  16. januar 2009 kl. 10:23

  Aaaaarrrh halvvejs -det gør noget at komme op i 20érne ;-)

  Stadig dejligt vildt tillykke herfra! :-)

 • 16. januar 2009 kl. 12:40

  Sofie, jeg glæder mig til at høre om scanningen og hvordan de nu vender. Ja det er lidt sødt hvis de vender sig sammen.

  Belinda, Ja det er meget skønt, og mange tak :-)

  Mie, Ja, det er vildt at halvdelen af tiden allerede er gået. Jeg nyder det i fulde drag lige nu :-)

 • Lis skrev:
  16. januar 2009 kl. 22:09

  Nåååårh, hvor det bare en sød historie med de små basser derinde. Det slår bare alle verdens lykkepiller at mærke liv i maven:)

 • Trine skrev:
  16. januar 2009 kl. 23:12

  Ja, det er superhyggeligt at mærke de små moslere ;-) Til en af mine tidligere scanninger så det umiskendeligt ud som om, de stod og dansede. To små tændstiksmænd der discodansede. Armene gik og og ned, det var virkelig et herligt syn ;-)
  Ved du hvad det bliver (endnu)? Vi kunne ret tydelig se det ved 20-ugers scanningen, men fik senere (det samme) svar pr post, da jeg fik lavet en fostervandsprøve pga lavt nakkefoldstal. Alt var dog i orden.

  Kh Trine – også en tvillingemor ;-)

 • 17. januar 2009 kl. 11:13

  Lis, ja det er så dejligt! Ren lykke!

  Trine, hvor cute, små dansemus. De er slet ikke til at stå for.
  Vi ved det ikke endnu, men vil da gerne vide det :-) Hvad er dine tvillinger?

 • Trine skrev:
  18. januar 2009 kl. 14:16

  Jeg fik drenge. Tveæggede og MEGET forskellige. Men det er jo bare endnu en herlig ting ved tvillinger, de mange “konstellationer”. I mit tilfælde (og også lidt mandens ;-)) er det bare et par søskende, der har delt rugekasse og så er blevet født på samme dag ;-)
  Den ene har helt glat, hvidt hår og blå øjne og den anden har bløde, lysebrune englekrøller og blågrønne øjne. Det er faktisk svært at se, at de er søskende, men man leder også mere efter ting at sammenligne med ved tvillinger end andre søskende, synes jeg. Tvillingers lod på godt og ondt ;-)

  Bliver spændende når I får vished om kønnene.

  Kh Trine

 • 18. januar 2009 kl. 16:59

  Trine, Hvor er det sjovt at høre om jeres drenge der er så forskellige. Vi har også fået at vide at vores er tveæggede og så er de jo helt som alle andre søskende, bare født samme dag. Det er spændende at se op opleve hvad det er for små størrelser der gemmer sig derinde :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.