Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fair-faelled-festival-i-faelledparken/

Fair Fælled Festival i Fælledparken

Utroligt mange F´er jeg lige fik sneget ind i den overskrift, i denne weekend afholdes der nemlig Fair Festival i Fælledparken på Østerbro. Og vi var lige et smut forbi ved frokosttid – et virkelig et fint arrangement med musik, underholdning for børnene og utrolig lækre madboder med økologisk kvalitetsmad.

Ved Meyers Køkken, som også har en bod på Fair Festivalen, spiste vi vores frokost. En fantastisk flæskestegssandwich med kamsteg, sprøde svær, rødkål, drueagurker, sprøde skiver af friske nye danske æbler og en delikat sennepsdressing. “Mmmm, det smager godt!” sagde Johan – han har sans for den slags :)

Der er musik, events som tryllerier og skattejagt, debatter hele dagen, du kan se programmet for Fair Festival her. Og så er der fantastisk mad, lækre økoboder med alskens lækkerier, Meyers, Madhus, Hansens Is, Hanegal, Kaffeboder og mange flere. 

 

7 kommentarer
 • Øglemor skrev:
  14. august 2011 kl. 15:16

  Vi har også været til Fair Fælled i dag. Og siden jeg læste dit indlæg i går, har jeg cravet en flæskestegssandwich, så sådan en delte Øglen og jeg. Øjjjj, hvor smagte den bare godt! Og Øglen var helt enig. Elsker, når ungerne værdsætter kvalitetsmad (og så ikke et ord om, at hun bagefter forlangte at få en ostehaps… ahem… :-))

  • Ann-Christine skrev:
   14. august 2011 kl. 21:42

   Er den ik bare fantastisk? Jeg var tæt på at vi skulle forbi igen idag bare for at spise sådan en igen. Men nåede det ikke …
   Jeg er også så glad for at de værdsætter kvalitet og for er 2 årig er kvalitetsbegrebet vist nogle gange ret bredt og andre gange lidt anderledes end mit ;-)

 • Mor skrev:
  14. august 2011 kl. 17:43

  Det ser ud til og lyder som om, det var en rigtig dejlig oplevelse for jer alle tre :-)

  • Ann-Christine skrev:
   14. august 2011 kl. 21:47

   Det var det også, vi var der ikke så længe. Men det var rigtig hyggeligt lige at kigge forbi – så kan jeg da også sige at jeg har været til mindst én festival i år ;-)

 • Mor skrev:
  16. august 2011 kl. 08:43

  Nemlig! :-) På denne måde kom du også til festival!

 • Elisabeth skrev:
  19. august 2011 kl. 19:55

  Så store kruttuglene er blitt!

  Lenge siden jeg har vært innom å lest her nå, og i mellomtiden har jeg fått min egen blogg.
  Du er så flink med kameraet!

  • Ann-Christine skrev:
   20. august 2011 kl. 09:54

   Elisabeth, dejligt at få en hilsen fra dig igen og tillykke med din egen blog, jeg håber du bliver mindst lige så glad for din som jeg er for min :)
   Ja, de bliver store og det går indimellem alt for stærkt – jeg minder mig om at jeg skal stornyde hver eneste dag

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.