Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sommerens-salat/

Sommerens salat

Selv om vejret siger efterår, så er det jo altså stadig sommer. Jeg veksler godt nok også mellem at have lyst til varme supper og lette salater, ligesom vejret veksler mellem sol og sommer, regn og blæst.

Vi har spist rigtig mange bær i vores salater denne sommer og selv om det måske ikke umiddelbart passer sammen med majs, så er friske majs grillet på grillen et stort hit i salaterne herhjemme.  Små fingrer hapser lige de lækreste ting i salaten, og for en to årig er det bær og majs der har førstepladsen. Ind imellem smages der dog også på salatbladene, rødløg og andet, de har lidt svært ved at beslutte sig for, om rødløgene er stærke eller sure :)

6 kommentarer
 • MissMuffin skrev:
  11. august 2011 kl. 06:50

  Dine børn bliver vidst ikke nogle kræsenpinde, det er skønt at høre at de smager på alt- men var jeg dem, så ville jeg også fiske bær og majs fra, for det er lækkert:)

  • Ann-Christine skrev:
   11. august 2011 kl. 21:29

   Ja, de ved hvad der er godt! Den ene af dem har dog mere selektive spisevaner end den anden, jeg satser på det er en fase ;-)

 • Laura skrev:
  11. august 2011 kl. 14:53

  Hej Ann-Christine! Jeg blir’ simpelthen nødt til at smide en kommentar på din skønne blog! I går aftes faldt jeg over din HELT VILDT inspirerende blog og lige siden har jeg snuset rundt herinde. Jeg elsker alle dine indlæg so far – en dejlig blanding af/og god ballance ml børnesnak, familie, madlavning, business, sundhed mm! I morges serverede jeg hjemmeristet müsli med yoghurt og dine arme riddere med ahornsirup og bananer for min kæreste – Mums! Tak for alle de gode tips. Jeg snuser videre :-) ! KH. Laura

  • Ann-Christine skrev:
   11. august 2011 kl. 21:33

   Tusind tak for din søde hilsen og velkommen her :-) dejligt med sådan en skøn kommentar, det gør mig glad!
   Lækker morgenmad I fik på sådan en hverdagstorsdag

 • Laura skrev:
  12. august 2011 kl. 13:10

  Ja, ikke! Det er ingen sag når man er på barsel ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   13. august 2011 kl. 07:33

   Det er dejligt at læse :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.