Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nye-produkter-til-shoppen/

Nye produkter til shoppen

Hele dagen i dag er gået med at oprette nye produkter til shoppen, ryddet lidt op efter sommerferien og prøvede for første gang længe at have tømt min mailbox fuldstændigt. Jeg har fået disse nye skønne ansigtspleje produkter fra Balance Me og er helt vild med den smukke emballage og ikke mindst ved det produkterne gør for min hud. De er gode! Nu står den på stempelkaffe, benene op i sofaen fortsat med computeren for her er stadig en del arbejde, som jeg gerne lige vil have lavet færdigt.

2 kommentarer
 • Tulip skrev:
  8. august 2011 kl. 22:28

  Uhm glæder mig allerede til at prøve dem, de å straks bestilles.

  • Ann-Christine skrev:
   9. august 2011 kl. 06:29

   Dem vil du være vild med, det ved jeg :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.