Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fastelavn-er-mit-navn-boller-vil-jeg-have/

Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have ….

I dag er der bagt fastelavnsboller med creme. Julie hjalp til, mest med at slikke skålen med glasur – derfor de chokoladefedtede fingre som i et ubevogtet øjeblik smovsede lidt i pynten på de færdige fastelavnsboller, og så var jeg ellers hurtig med kameraet.

Krudtuglerne havde svært ved at vælge hvilken pyntede fastelavnsbolle de skulle sætte tænderne i, men til sidst efter mange hurraråb og nææææh-udbrud over de flotte kager, så valgte Johan en med smarties, og Julie én med hjertekrymmel.

Fastelavnsbollerne er bagt efter fri fantasi i forsøget på at genskabe den bedste fastelavnsbolle jeg til dato har smagt. I den var der  sådan noget lækkert Pistaciecrunch i cremen inden i bollen, nam nam. Jeg brugte dog hakkede mandler i disse og det blev ganske glimrende. Men jeg gør nok forsøget igen til næste år og så vil jeg huske at købe pistacienødderne.

4 kommentarer
 • Pigen skrev:
  7. marts 2011 kl. 11:12

  Åh, skønt billede med Julies chokoladehånd :-D

 • Ann-Christine skrev:
  7. marts 2011 kl. 15:28

  Pigen, :-D Ja, lidt nogle fedtede fingre, ik ;-)

 • Freja skrev:
  17. marts 2011 kl. 03:38

  Jeg har foelgt lidt med her paa din skoenne hjemmeside og det er sandt at sige at det du har skoenne retter og opskrifter. Jeg er Dansk, men bor i usa og har de sidste tre aar og det er saa dejligt at jeg kan finde alle mine favorit opskrifter paa skoen dansk mad her hos dig Ann-Cristine! Du har enda inspireret mig til at faa en lille side mig selv, og mixe hjertegode opskrifter og retter fra baade Colorado og Danmark. Du har vaeret en dejlig hjaelp, isaer naar man saadan gaar og laenges hjem til norden. <3
  Disse fastelavnboller ser saa dejlige ud, men de mangler en da en opskrift.
  Knus Fra Colorado,
  Freja Blay Haakansson

  • Ann-Christine skrev:
   20. marts 2011 kl. 22:23

   Tusind tak for din søde kommentar, Freja. Det er altid så dejligt at høre lidt om hvem der læser med :-) Ja, jeg er lidt sløset lidt at få skrevet mine opskrifter ned i disse dage. Så denne må I lige have tilgode – ellers skal jeg vist prøve at lave dem igen og så skrive hvad jeg kommer i …. Det er der nok heller ikke nogen der brokker sig over herhjemme ;-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.