Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/forarshonning-og-ristet-rugbrod/

Forårshonning og ristet rugbrød

Jeg vågnede til lyden fra min dejlige familie, som var ved at tilberede dejlig morgenmad sammen. Smoothie med jordbær, banan, vanille og mælk, friskbrygget stempelkaffe, vandmelon, den lækreste honningristet havreknas med nødder og ristet rugbrød med forårshonning fra første slynge lavet af bier som har omgivet sig med blomstrende frugttræer, buske, raps og pil. Vores nabo var forbi igår med hele to bæger lækre honning fra hans nordjyske hjemegn. Lækkert! – har jeg nævnt hvor glad jeg er for god morgenmad? ;)

Vi er tilbage på Østerbro, efter 14 virkelige dejlige dage i sommerhus. Mere om vores ferie senere, her kommer nok lige et par ferie indlæg en af dagene, så er I advaret ;) Men først skal jeg lige have sorteret billeder, og vi skal have vasket den enorme bunke vasketøj, som vi har opbygget over 2 ugers ferie med al slags vejr. Det var fantastisk afslappende og rart at være på sommerhusferie. Vi kunne snildt have brugt en uge eller to mere, men det er nu også helt rart at være hjemme igen.

Her er lige en super nem og lækker pastaret som jeg fandt på her til aften, hvor det bare skulle være nemt, sommerdejligt og lidt sundt.

8 kommentarer
 • Tulip skrev:
  4. august 2011 kl. 17:15

  Jeg havde det lidt på fornemmelsen, altså at morgenmad er et hit hos jer ;-) Det er også bare den bedste start på dagen at spise hos jer :-)

  • Ann-Christine skrev:
   5. august 2011 kl. 20:50

   Og det er så hyggeligt når du er med :-)

 • Trine skrev:
  4. august 2011 kl. 18:42

  Mmmmmmmm…

 • Bebe skrev:
  5. august 2011 kl. 10:50

  Mmmm, det er altså også bare det bedste måltid på dagen, især man har god tid… Lørdag morgen med nybagt brød (eller pandekager eller müsli eller omelet eller…. :-)), friskbrygget kaffe, juice og hele familien samlet og i morgenfrisk humør….. God weekend!
  PS. Jeg har prøvet dine omeletter i muffinsforme et par gange og de er super gode – tak for opskriften!

  • Ann-Christine skrev:
   5. august 2011 kl. 20:52

   Velbekomme, det er efterhånden længe siden jeg sidst har lavet dem, dem tror jeg også snart jeg vil lave igen :) Morgenmåltidet er min favorit!

 • Mor skrev:
  8. august 2011 kl. 11:15

  :-) Jeg kan helt tilslutte mig Tulips kommentar!
  Ang.morgenmad her.. Så kan der godt være noget tilbage at ønske ;-) . Vi kan falde så dybt, at vi måske spiser Guldkorn! og kravle så højt, at den står på Øllebrød.. (I hverdagene er det mest noget med havregryn og ostemadder)
  Det gode der også er ved lørdag og søndag morgen er, at der er bedre tid til at nyde en god kop kaffe.

 • britta skrev:
  15. august 2017 kl. 16:05

  Hej …ville så gerne en rugbrødsopskrift fra dig ..

  • Ann-Christine skrev:
   16. august 2017 kl. 08:31

   Dejligt at høre! -Det er min plan at få skrevet min opskrift ned snart :)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.