Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/forarsretter-og-solskin/

Forårsretter og solskin

Det er egentlig ikke mange nye retter jeg har fået lavet de sidste par uger. En blanding af manglende tid og masser af projekter. Men god mad, det har vi nu fået alligevel. Jeg kan også mærke, at det spirende forår gør sit til, at jeg får mere lyst til at finde på nyt igen. Nye friske forårsråvarer, ny inspiration og nye retter. Jeg længdes efter at klippe og plukke friske krydderurter fra terrassen. Ja, jeg længdes faktisk endnu mere efter en have, end tid på terrassen. I påsken tager vi ud og kigger. På huse med tilhørende have.  Og med lidt mere plads end vi har nu. (og forhåbentlig finder vi det perfekte nye hjem til os fire)

Behøver jeg næsten sige, at jeg glæder mig?

12 kommentarer
 • Vibeke Lentz skrev:
  27. marts 2012 kl. 12:44

  Fine billeder, sikke en forårsstemning, og held og lykke med hus-kigning, det bliver spændende:)

  • Inge skrev:
   27. marts 2012 kl. 21:04

   Det er spændende med huskiggeri, rigtig god fornøjelse med det.

   Det er så dejlige og flotte billeder du viser. Det er det nu altid

   • Ann-Christine skrev:
    27. marts 2012 kl. 22:05

    Mange tak, Inge. det er meget spændende!

  • Ann-Christine skrev:
   27. marts 2012 kl. 22:04

   Ja, Vibeke. Jeg elsker at se på huse og især når jeg er på købermarkedet :)

 • Tulip skrev:
  27. marts 2012 kl. 18:51

  Og andre glæder sig vist også ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. marts 2012 kl. 22:05

   Uiiiiiii! Det bliver fantastisk dejligt, ik´ :)

 • Ida skrev:
  27. marts 2012 kl. 19:10

  Uha det er lækkert, det billede af karamellen på en ske!
  Det lyder spændende med huskiggeri, det skal I nok blive rigtig glade for. Vi har i hvert fald ikke fortrudt, at vi flyttede for tre år siden, selvom det er dejligt at have bylivet lige udenfor døren.

  • Ann-Christine skrev:
   27. marts 2012 kl. 22:09

   Jeg elsker også byen, men jeg ser også rigtig mange fordele i at have hus og have.
   Vi har boet i hus før og det var vi begge meget, meget glade for. Huset havde bare en beliggenhed, som var for langt væk fra alting ( det var i Malmø)
   Nu skal vi tættere på alt det vigtigste, det glæder jeg mig meget til

 • Sally skrev:
  29. marts 2012 kl. 14:34

  Du laver ikke bare noget fantastisk mad men også nogle fantastiske billeder. Din lille familie er meget heldig! Tak for kikket!

  • Ann-Christine skrev:
   30. marts 2012 kl. 20:13

   Mange tak, jeg er også meget heldig med dem :)

 • Perle skrev:
  3. april 2012 kl. 18:56

  Jeg bli’r sulten bare af at kikke! Jeg snyder lidt (sidder faktisk stadig på kontoret), med da jeg har brug for inspiration til at nå frem til aftensmaden – og alle andre har sagt god Påske, er det vidst okay, at jeg sidder og ”spiser dine billeder”. Super blog Ann-Christine!

  • Ann-Christine skrev:
   8. april 2012 kl. 20:42

   Mange tak for dine søde ord!
   Og det er da en okay lille overspringshandling i påskedagene ;)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.