Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/morgenmad-yoghurt-med-himmelsk-topping/

Morgenmad – yoghurt med himmelsk topping

Jeg synes, at Julies Mummitrold kop er så fin. Så jeg har (lidt i smug) lånt den til min morgenmad i dag. Vi har sovet længe, helt til klokken 6.30. Hurra for sommertid.

Skiftet til sommertid passer perfekt i år, for vores vedkommende. Det er lige nu at Julie er stoppet med middagsluren, og Johan sover kun en lille times tid, så de er alligevel klar på at komme tidligt i seng ved sædvanlig tid. Og en time mere søvn om morgenen, det er hjerteligt velkomment. Vi har ikke nået at spise morgenmad sammen i dag, men så nyder jeg bare en stille morgenmad nu, med et blad og morgenradio. Helt rart.

Morgenmaden i dag består af skyr, granola, pære i tern og en lille bitte smule grofthakket chokolade. Jeg laver ikke granolaen særlig sød og bruger kun en smule honning, så er der fin plads til et sødt indslag af chokolade, uden det bliver for dessertagtigt.

11 kommentarer
 • Randi skrev:
  26. marts 2012 kl. 10:03

  Dejligt at høre, at sommertiden fungerer fint for nogen :-) Jeg har simpelt hen så svært ved at få mit indre ur til at være med på spøgen.

  • Ann-Christine skrev:
   26. marts 2012 kl. 22:59

   Det er også første gang det fungerer her siden vi har fået Johan og Julie, så det skal næsten fejres ;)

 • Mia skrev:
  26. marts 2012 kl. 10:22

  Her fungerede det også fantastisk, de sov til lidt i syv, hvilket normalt er ret uhørt ;)
  Tak for altid inspirerende opskrifter, granola er nu i ovnen og må lige høre hvor du har købt de fantastiske små flasker?? :D

  • Ann-Christine skrev:
   26. marts 2012 kl. 23:03

   Det er fantastisk med en ekstra time om morgenen :)
   Jeg har købt flaskerne på et loppemarked, for nogle år siden. Hold øje med de små gammeldags mælkeflasker på sådan et marked

 • Sally skrev:
  29. marts 2012 kl. 14:15

  Det fungerede også fint for os – men heldigvis at nogen kloge mennesker har lagt skift til sommertid i weekenden….. – for os der selvfølgelig ikke arbejder om lørdagen. Lækker morgenmad for øvrigt :-)

 • Sille skrev:
  5. april 2012 kl. 20:51

  Det er vigtigt at gøre morgenmaden til et ”helligt” øjeblik, og det har du forstået Ann-Christine. En god morgenmad er en god start på dagen. Tak for fantastisk inspiration!

  • Ann-Christine skrev:
   8. april 2012 kl. 20:47

   Selv tak, Sille :) Det er dejligt med sådan en sød kommentar!

 • Heidi skrev:
  14. april 2012 kl. 12:40

  Mummikoppen er helt sikkert rigtig fin, så den kan jeg godt forstå, du låner lidt i smug! ;O) Jeg synes til gengæld også, at din lille mælkeflaske er rigtig fin, og har været på jagt efter dem, men desværre uden held.. -hvor har du fundet dine henne? :O)

  • Ann-Christine skrev:
   15. april 2012 kl. 14:18

   Den er jeg også glad for. Jeg har fundet den på et loppemarked for nogle år siden. Min mor har en del af dem stående og har også samlet dem i forskellige størrelser fra diverse loppemarkeder og genbrugsbikser.

 • Sarah skrev:
  9. maj 2019 kl. 11:24

  Hej
  Jeg er en pige på 12 år og det er snart Morsdag (:
  og jeg vil gerne lave en lækker morgenmad til min mor men min mor er ikke sådan en som kan spise virkelig sødt mad om morgen hun drikker kaffe og et stykke brød med marmelade på
  men jeg vil bare lave noget flot mad til hende
  kan du hjælpe+

  • Ann-Christine skrev:
   10. maj 2019 kl. 09:54

   Hej Sarah,
   Hvor er det dog en sød og fin ide ♡
   Hvad med at lave en hjemmelavet müsli i ovnen og servere den i glas med yoghurt naturel og friske bær. Det vil se rigtig fint ud.
   Rigtig god fornøjelse
   Kh AC

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.