Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/de-sma-ting-2/

De små ting

Jeg har ofte små billeder og små glimt fra ugen der gik, som aldrig rigtig kommer på bloggen. Så jeg tænkte, at jeg nu laver en kategori med De Små Ting og samler de små glimt fra ugen i et søndags blogindlæg. Små ting, der gør mig glad og får mig til at smile.

Lige nu er jeg meget glad for frysetørrede hindbær. De smukkeste, små, tørre og sødsyrlige røde krummer. De kan bl.a købes i små specialforretninger, i Magasin og på nettet.

En impulsivt bygget hule af tæpper og en foldemadras er noget så hyggelig at gemme sig i med Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg bøger og lommelygte. Ren lørdagsidyl, som varede en hel halv time …

Forårsgrene. Har I set hvordan foråret pibler frem derude? Fantastisk. Det får mig til at smile lidt ekstra

Lego duploklodser har vakt stor glæde og kan bruges både som puttekasse, kreativ sortering af klodserne, stabledyr, puslespil, opbevaring og det er i det hele taget en fin måde dels børnene bruger deres fantasi og får hjælp til at bygge sjove dyr, som giraffer, elefanter og en fugl. Vi har en del Lego fra vores egen barndom som nu overtages af børnene og suppleres op af lidt nyt indimellem. Jeg er vild med legetøj, som kan leges med igennem generationer.

Jeg bliver altid glad når der er en lille fjer i æggebakken, det er så fint. Æggekage var planlagt til aftensmaden fredag. Men fredag morgen lavede Johan og Julie mad til bamserne, Thomas Tog og legetøjsbilerne i deres legetøjskøkken. Menuen stod på Burgere, suppe og sauce. Jeg snuppede hurtigt ideen om hjemmelavede burgere med ovnbagte rodfrugter til fredagsmenuen – så æggene skal i stedet bruges til:

Pandekager i eftermiddag. Jeg er sikker på, at det får smil frem på læberne hos små såvel som store.

Rigtig dejlig søndag til jer. Jeg håber, at den bliver fyldt med smil

10 kommentarer
 • Charlotte skrev:
  25. marts 2012 kl. 09:00

  Hvor skønt – det er de små ting der gør underværker – sætter prikken over i´et. – jeg tror du i sandhed er en mester i netop det.
  God søndag
  Charlotte

  • Ann-Christine skrev:
   26. marts 2012 kl. 08:01

   Jeg synes det er vigtigt at have fokus på de små søde ting. De små øjeblikke af ren idyl. Der er jo nemlig også ulvetimer og søskendekonflikter herhjemme ;)

 • Øglemor skrev:
  25. marts 2012 kl. 11:25

  Åhr, hvor ser det hele bare hyggeligt ud. Rigtig god søndag til jer også!

  (Og pssst – hvor har du købt de der madpakke-papirposer? De er bare så fine! Har en snigende mistanke om, at det kunne være Minimega, men hendes shop er jo lukket. Så hvad gør jeg SÅ, når nu jeg pludselig craver stribede madpakkepapirsposer?!?! :-))

  • Pia Vestbjerg skrev:
   25. marts 2012 kl. 20:56

   Den har jeg også ledt efter…? :)

  • Ann-Christine skrev:
   26. marts 2012 kl. 08:16

   Fint spottet! Ja, jeg har købt dem på minimega. Men prøv evt at søge på etsy, måske kan der findes noget lignende der.
   De er super fine også til nødder og den slags

 • Øglemor skrev:
  26. marts 2012 kl. 20:28

  Ahhh. Etsy. But of course. Så skal jeg bare lige se, om jeg tør bevæge mig derind. Har med vilje holdt mig udenfor, for er ikke sikker på, at jeg kan styre det… :-)

  • Ann-Christine skrev:
   26. marts 2012 kl. 23:05

   Det er altså også svært! Jeg må heller ikke kommer der for ofte ;)
   Playdate efter påske?

 • Mor skrev:
  27. marts 2012 kl. 08:58

  Tak for et dejligt kig ind til jer, hvor i tydeligvis har fået max hygge ud af jeres søndag :-)
  Gad godt lige ha´ siddet med dér i hulen ;-)

  • Ann-Christine skrev:
   27. marts 2012 kl. 22:11

   Ja, det kunne vist have været rigtig hyggeligt for jer alle tre :)

 • Sally skrev:
  29. marts 2012 kl. 14:26

  Er der noget bedre end at bygge hule? Nej vel. Jeg må faktisk tilstå, at jeg også tit kravler ind i min lille datters hule, og så gemmer vi os for omverdenen – og kommer heller ikke ud når ”nogen” kalder (thihi). De små ting er de ting, som gør livet værd at leve for!

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.