Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fredagsfilm-og-hygge/

Fredagsfilm og hygge

vinterlandskab

Så blev det weekend igen. Jeg har fri i tre dage og fødderne er ømme efter en herlig shoppetur. Jeg klager ikke!

Vi var i Magasin, fik storshoppet (jeg viser købene i morgen…) fik lækker juice og sandwich på “joe & the juice”.

Nu er brændeovnen tændt, theen er brygget, tæppet varmer og filmen starter nu. Jeg ved, at den ene af os garanteret falder i søvn på sofaen om lidt. -og hvis filmen er kedelig, så lukker jeg nok også øjnene… Men jeg tror det ikke (jeg tror heller ikke filmen er kedelig)

11 kommentarer
 • Stine skrev:
  4. januar 2008 kl. 21:37

  Min bedre halvdel har netop taget en lur på sofaen. Jeg har smidt “Mona Lisa Smile” på, den kan jeg med god samvittighed sidde med den bærbare på skøddet, for jeg kan den udenad ;)

  Jeg glæder mig til at se dine køb i morgen, god fredag aften.

 • 4. januar 2008 kl. 23:14

  Stine,
  Jeg synes “Mona Lisa Smile” er rigtig god. Filmen i aften var også fin, og jeg faldt ikke i søvn, med det var der andre der gjorde ;-). Det er nu ellers hyggeligt med en lur på sofaen.

 • Stine skrev:
  4. januar 2008 kl. 23:25

  Jeg synes også den er sød, en rigtig pige film ;)

 • Madame skrev:
  5. januar 2008 kl. 10:40

  Jeg er spændt på dine køb, Valdemarsro. Det er en meget smuk filmplakat, men jeg kender desværre ikke filmen.

 • 5. januar 2008 kl. 14:59

  Stine,
  -og pigefilm er så hyggelige en gang i mellem

  Madame,
  Det var en sød film, men ikke en man husker længe efter. Sød, romantisk og hyggelig. -og så synes jeg Julianne Moore er så smuk. -og Pierce Brosnan er heller ikke værst ;-)

 • Irene skrev:
  6. januar 2008 kl. 22:53

  Psssst, jeg ved noget om den film: Jeg arbejdede på det slot, hvor den er filmet og jeg var velkomst kommitte og overkommandersergent og har givet hånd til alle stjernerne. De boede på slottet under filmingen, så jeg kunne ‘besigtige varerne’ hver eneste dag i en hel uge … Mit tastatur var ret tilsavlet lige i den periode. Juliane Moore var smuk og sød og Pierce himself Brosnan, han kunne mit fornavn, jow, jow.

  Og ved du hvad, jeg har aldrig set filmen …

 • 6. januar 2008 kl. 23:10

  Irene,
  WOW!!! Sikke en historie, det må have været en stor og spændende oplevelse. Rart at høre, at de er søde i virkeligheden også :-)

  -og det slot var da ret fedt, var det ik?

  Tænk at du slet ikke har set filmen, den må du da se ;-)

 • Irene skrev:
  7. januar 2008 kl. 01:04

  Det var spændende, men det var ærlig talt mest fast arbejde … Der var total kaos med et par hundrede mennesker involveret, det var hammersvært for stuepigerne at støvsuge uden at forstyrre optagelserne og i den duer. Men jo, det var spændende. Jeg var med til at forhandle kontrakter og indkvartering på ikke mindre end 4 filmoptagelser på stedet. Eller rettere, tre film og 1 tv-film og jeg har ikke set een eneste af dem … ;-)

  Slottet var og er utrolig smukt og umanerlig koldt om vinteren. Gys hvor jeg frøs med anstand. Jakkesæt og lange uldne underbukser, sikken et syn!

 • 7. januar 2008 kl. 09:40

  Irene,
  Det er meget spændende at høre om :-) -og tak for linket til hjemmesiden. Smukke billeder og sikke lokaler! -Ret fint “Master bathroom”, med himmel over badekarret ;-)

 • Irene skrev:
  7. januar 2008 kl. 16:16

  Der var himmel over de fleste badekar der … ;-)

 • 7. januar 2008 kl. 17:26

  Irene,
  Det har jeg aldrig set før… ret sjov detalje

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.