Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fredagsstemning-2/

Fredagsstemning

blomster og chokolade

Det har virkelig ikke været min dag i dag! Mon ikke vi alle sammen har sådanne dage indimellem? Har haft en masse at se til det sidste stykke tid, været lidt ekstra tidspresset pga træning, og har en del løse ender. Og jeg har da fået ordnet noget af det, men har alligevel langt fra fornemmelsen af egentlig at komme nogle vegne. Har tilmed været i smådårligt humør det meste af eftermiddagen, og har ikke helt kunne ryste det af mig (det sker heldigvis sjældent!).

Jeg havde tænkt mig at lave et skønt indlæg med nogle lækre chokoladegodter, men nåede det ikke – og da jeg så hentede Johan og Julie i skolen, kunne jeg godt se at Johan så lidt klatøjede ud – han ville bare gerne hjem i seng, sagde han (det er aldrig sket før!) Julie og Martin tog på DOKK1 og jeg sidder nu ved siden af en snorkboblende Johan – og har stadig ikke nået alt det jeg gerne vil …

Men. Nu hiver jeg altså lige lidt op i mig selv. Bare det at skrive det ned, hjælper allerede.

Så jeg prøver lige at skabe lidt rar fredagsstemning i stedet. Hygger med familien, krammer lidt ekstra, henter noget god takeout, tager en mental taknemmelighedsrunde for mig selv, drikker en ekstra kop kaffe, spiser chokolade, læser lidt i en bog mens Johan sover, og nyde de fine blomster, som posten kom med tidligere i dag.

Håber jeres fredag har været rar og hyggelig og ønsker jer alle sammen en rigtig skøn fredag, weekend – og nok også vinterferie til en del af jer! 

14 kommentarer
 • Lone skrev:
  12. februar 2016 kl. 17:49

  Åh jo kender bestemt godt disse dage. For mig har der desværre været en del af dem siden nytår. Nytårsaften lagde jeg mig med en virus på balancen. Den blev så afløst af øresten, og nu går jeg og venter på at komme til ørelægen. Men de har en måneds ventetid :-O Så jo, det bliver sværere at hive sig selv op. Men så idag kom naboen ind med en buket blomster. De har lige haft kobberbryllup og har derfor fået en del blomster. De synes ikke de kunne nyde dem alle, så om vi ville arve en buket? Så nu står den smukkeste buket på bordet i smukke rosa nuancer og et smil breder sig hver gang jeg ser på dem. Livet er da skønt :-) Rigtig god vinterferie. Håber at Johan bare er ferietræt :-)

  • Ann-Christine skrev:
   12. februar 2016 kl. 17:53

   Åhh altså, hvor træls for dig! Håber du kommer til hos ørelægen snart, så du kan få kigget på det og snart komme over det igen.
   Og sikke søde og skønne naboer, det er jo lige sådanne små ting der er rare og netop gør at man husker på at livet er skønt! Tusind tak for at dele den fine oplevelse med mig <3
   Og ja, jeg håber også han er ferietræt, Julie har lige haft to sygedage, men håber at en god eftermiddagslur kan klare det for Johan :)
   Rigtig dejlig weekend til dig og rigtig god bedring til dig også
   Kh Ann-Christine

 • Charlotte skrev:
  12. februar 2016 kl. 19:19

  Uh ha, hvor jeg også godt kender sådan nogle dage, hvor man har mere gråvejr mentalt, end det vejret kan byde på. Jeg synes ellers jeg har været foran på point, pga det milde og solrige efterår, men nu begynder vinteren at sætte sine spor. Hvem glæder sig ikke til solrige forårsdage, med spirende forårsløg og begyndende fugle kvidder.Godt at du kan hive dig selv lidt op, og en god omgang selvforkælelse kan alle have brug for.
  Jeg må forbi mademyday, min søde mor kunne trænge til en smuk buket.
  Jeg håber at den lille Johan snart er på benene igen.

  • Ann-Christine skrev:
   15. februar 2016 kl. 11:23

   Hvor dejligt at du også er sluppet ganske fint gennem vinteren med godt humør! :) Lad os håbe at vi får nogle dage med blå himmel og lidt lunt vejr, så fornemmelsen af forår rigtig kan sætte sig. Det er SÅ rart!
   Og hvor sødt at du tænker på din mor med blomster :)
   Rigtig dejlig dag til dig
   Kh AC

 • Dorte skrev:
  12. februar 2016 kl. 19:23

  Sådanne dage har vi vist alle. Jeg fik for lidt søvn i nat da ungerne rodede rundt og har haft en lang dag på arbejde. Sluttede af med en tur i Føtex med 2 af ungerne, hvoraf den ene viste sig så træt at halvdelen af turen foregik i gråd…. Men nu er det weekend og jeg er velplaceret i sofaen men unger, popcorn og kaffe:). God weekend og god bedring til Johan.

  • Ann-Christine skrev:
   15. februar 2016 kl. 11:24

   Åh ja, så kan man godt blive helt mast! ;) Men når man så sidder der mellem sine elsklinger med kaffe, weekend, kram og hygge – så er det nu alligevel ret rart det hele :)
   Rigtig dejlig dag til dig
   Kh AC

 • Mette skrev:
  12. februar 2016 kl. 20:32

  Plejer vist primært at få liket på IG og sjældent eller nærmest aldrig kommenteret, selvom jeg er trofast læser ?. Men jo sådanne dage har vi vist alle ind imellem.. Sender kæmpe krammer og håber weekend gør dig godt ? Knus

  • Ann-Christine skrev:
   15. februar 2016 kl. 11:26

   Tusind tak <3 Så hyggeligt at du sender en lille sød tanke og et kram!
   Weekenden gjorde godt, og humøret er vendt 180 grader igen – fik virkelig levet det hele ud fredag, haha, så nu er tordenskyen helt væk igen ;)
   Rigtig dejlig dag til dig
   Kh AC

 • Nivoline skrev:
  12. februar 2016 kl. 23:09

  Ja hvem kender ikke de dage. Øv,øv. Godt der også findes helt i gennem kanon dage til at højne gennemsnittet.
  Sådan en dag har min i dag været. På trods af 2 syge børn oven på at jeg selv har ligget i 4 dage. Heldigvis var de lidt på fode i dag, og jeg havde fri. Så vi startede dagen med at sove længe. Det trængte vi til. Så bagte jeg lækre boller til morgenmad. Altid en succes. Dagen brugt vi på lidt lektier, the, nudelsuppe til frokost, masser af hygge og besøg af mine forældre til kaffe. Da manden kom hjem havde jeg lavet cocktails til os alle 4. Klementinjuice, citronsaft, sukkersirup og danskvand og ROM til de voksne. Så hyggeligt lige at sidde og ha en hygge stund. Det er ikke sidste gang det sker. Og det er dine evige glade og smittende indlæg der inspirerede til det. Resten af aftenen stod på take a way, chokoladekage med is til dessert og x-faktor. En helt igennem skøn dag. Selv om jeg ikke nåede at bage knækbrød, biscotti og kanelsnegle/fastelavnsboller til fryseren. Eller støvsuge huset. Det når jeg nok en anden dag.
  Håber min glæder smitter tilbage og at i får en fantastisk weekend. God bedring med Johan.
  Nicoline

  • Ann-Christine skrev:
   15. februar 2016 kl. 11:28

   Jeg blev i så godt humør af at læse din hilsen også :) Det er lige på den der rare måde resten af weekenden og dagen i dag er – dejligt at det er sådan de fleste dage. Klementinjuice i den cocktail, lyder også bare så lækkert!
   Rigtig skøn frisk ny uge til dig og tak for den søde hilsen <3
   Kh AC

 • Celena skrev:
  13. februar 2016 kl. 01:30

  On days like that, you need extra cosiness and pampering. Wishing you a good weekend!

  • Ann-Christine skrev:
   15. februar 2016 kl. 11:31

   <3 Thank you! And we had such a nice and comfy weekend so all the bad mood from friday is all gone now :)

 • Christina skrev:
  13. februar 2016 kl. 17:02

  Hej.
  Sådan nogle dage kender alle vist til. Jeg gør i hvert fald. Hvor er det skønt at du er så åben, at du vil dele det med os. Det er helt befriende at vide, at selv du kan føle dig stresset og måske ikke lige få nået alt det du har sat dig for. Du er simpelthen så godt et forbillede, og jeg nyder din blog hver dag og finder masser af inspiration til min egen hverdag der igennem. Men var lige ved inden dette indlæg at tro, at du var en form for supermule og havde et hemmeligt lager af super jordnødder gemt et eller andet sted?. Tak for en god og inspirerede blog?

  • Ann-Christine skrev:
   15. februar 2016 kl. 11:33

   Hvor er du sød! Og hvor ville det være rart indimellem med et lille hemmeligt lager af superjordnødder :D
   Tusind tak for din super søde hilsen – den varmede og fik smilet frem <3

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.