Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/glimt-fra-min-lordag/

Glimt fra min lørdag

Jeg har opdaget kombinationen hasselnøddepasta fra Summerbird og honning. Fik det anbefalet af Sara og jeg siger jer bare; Ohhhh my … Det er så lækkert! Smurt på en nybagt bolle med gulerødder og solsikkekerner! Jeg mangler lige at få skrevet opskriften ind på computeren, den får I i morgen eller mandag.

Denne efterårsdag tilbringer jeg indendørs med Johan, som er syg med feber. Vi har læst bøger om Folk og Røvere i Kardemommeby, om livet på bondegården, lastbiler, Emil fra Lønneberg, og så har vi opdaget Netflix. Johan er lige faldet i søvn til tegnefilmen Happy Feet og så har jeg lige lidt tid til at blogge.

Fine bokse med chips, købt hos Søstrene Grene. Elsker lækker emballage!

Min ‘to do’ liste på kontoret – afslører at jeg tegner kruseduller, når jeg taler i telefon. Jeg skal have ryddet lidt op på mit skrivebord i dag og gjort det lidt efterårshyggeligt deroppe under de skrå vægge.

12 kommentarer
 • Anja skrev:
  27. oktober 2012 kl. 15:55

  Skønne billeder :) God bedring med Johan.

  Hvor er det en fin den box til chips, har du købt den for nylig?

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2012 kl. 19:29

   Tak! Jeg håber også at han er friskere i morgen :)
   Ja, jeg købte boksen i torsdags, de fåes i 3 smagsvarianter. Jeg købte jo naturligvis alle tre ;) ha ha

   • Anja skrev:
    28. oktober 2012 kl. 07:12

    Selvfølgelig da, man skulle jo nødigt gå glip af noget vel ;)

    • Ann-Christine skrev:
     30. oktober 2012 kl. 12:49

     Præcis :)

 • Ninna skrev:
  27. oktober 2012 kl. 16:38

  Lækre lækre billeder:-)
  God bedring med Johan!

  • Ann-Christine skrev:
   27. oktober 2012 kl. 19:30

   Tak Ninna, det er slet ikke rart når ens lille dreng ikke er på toppen :( Han har heldigvis haft den en smule bedre i dag, end han havde igår.

 • heidi kokborg skrev:
  27. oktober 2012 kl. 20:01

  Nøddesmør og honning er helt fantastisk sammen! :) Og god bedring med Johan.

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2012 kl. 12:38

   Tak, heidi :) Han er heldigvis på toppen igen

 • Maiken skrev:
  27. oktober 2012 kl. 21:10

  Du har om nogen styr på det gode liv når det kommer til mad. Kombinationen lyder ret lokkende. :)

  Og jeg kan konstatere at du har en hel del mere struktur på dit skrivebord end mit. ;)

  God bedring med Johan.

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2012 kl. 12:48

   Eller også har jeg bare vinklet kameraet væk fra rodet ;) Ej, jeg trives faktisk bedst i orden og hvor der er ryddet op, hvilket er ironisk efter som jeg faktisk også roder ret meget (og rydder op ret meget) :D
   Og tak, Johan er allerede på toppen igen, heldigvis

 • Bettina skrev:
  29. oktober 2012 kl. 20:25

  Hvor ser det bare lækkert ud! Og ret flotte billeder, i øvrigt! Jeg skal vist lære at udnytte mit kameras muligheder lidt bedre :-)

  • Ann-Christine skrev:
   30. oktober 2012 kl. 12:52

   Tusind tak! :)
   Jeg synes det er rigtig sjovt at fotografere og lege med vinkler og lys, det hvilket kamera bruger du selv?

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.