Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/god-l%c3%b8rdag/

God lørdag

lyserod-blomst

Vi springer aftensmaden over i dag, da vi har fået en dejlig stor frokost inde i byen, og på vejen hjem blev det også lige til en god kaffe, en chokolademuffin og en flødebolle inde på Emmerys, så er bunden ligesom lagt!

Derfor kan vi jo godt hygge os med at snakke om næste dags måltider…. Vi tænker i simremad, enten en dejlig stor chili/oksekødsgryde, en god og nærende efterårssuppe eller måske en hjemmelavet lasagne. Det kan være svært at vælge og vi behøver heller ikke bestemme os endnu… men det er hyggeligt at snakke om!

Hvor er det dejligt at have tid… -Ha´ en dejlig lørdag aften

6 kommentarer
 • Gitte skrev:
  13. oktober 2007 kl. 21:21

  Åh, det lyder som om I har hygget Jer godt og grundigt!! Dejligt at der er tid og plads til den slags :-) Ha´en rigtig god lørdag aften! Et forslag til aftensmaden i morgen, kunne være en god mulligatawnysuppe.. Vi har spist det her til aften, og nøj, hvor det smagte :-) Mums..

 • Helle Koed skrev:
  13. oktober 2007 kl. 21:36

  Så du blev anbefalet af “et cetera” og måtte lige ligge vejen forbi :) Skøn blog du har … Der er 5 sider i “Hendes Verden” om simre-mad og supper. Det ser virkelig skønt ud, så kommer du forbi en kiosk i morgen kan det anbefales lige at nuppe den med inden ugen er forbi :)
  Tak for kigget, håber det er ok at komme igen? :D
  Knus

 • Sarah skrev:
  13. oktober 2007 kl. 23:20

  Uhm det lyder dejligt. Både med hensyn til Frokost (+lækkerier) i dag og simremaden i morgen. Jeg elsker at lave simremad (og spise det) så jeg glæder mig til at se hvad det bliver til…
  Hav en dejlig dag.

 • 14. oktober 2007 kl. 09:26

  Gitte, tak for det gode tips, Mulligatawnysuppe, har været inde over i overvejelserne, det smager himmelsk. Det bliver ikke i dag men i løbet af ugen.

  Helle Koed, -velkommen til :-), du skal være meget velkommen til at kigge forbi igen og igen… ;-) Måske jeg skal have fat i bladet, det er jo altid fint med gode opskrifter..

  Sarah, det har bare været så hyggeligt! Vi har bestemt os for aftensmaden og opskriften kommer senere :-)
  Ha en dejlig søndag

 • Eva Agnes skrev:
  14. oktober 2007 kl. 12:20

  Så skönt ni har tillsammans på söndagmorgon.
  Vaknade själv väldigt sent och gick sedan en lång promenad på stranden. Också skönt.
  Kramar Eva Agnes

 • 14. oktober 2007 kl. 16:57

  Eva Agnes,
  det lyder også som en rigtig dejlig søndag! :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.