Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/god-morgen-klar/

God morgen klar

groed

En varmende grød med masser blandende gryn, hakkede mandler, honning, en lille smørklat og et smukt drys af blåbær, tørrede morgenfruer og kornblomst. Sommerstemning i min morgenskål, varm kaffe i koppen og en strålende sol ind af vinduerne lyst smukt op af det hvide vinterlandskab. Sådan så min formiddag ud i går, i dag, når jeg ikke helt samme tid til morgenmaden da jeg om et øjeblik er på vej ud af døren.

Og jeg glæder mig meget til at tage fat på dagen i dag. Om lidt er Martin og jeg på vej til Formland, hvor vi vil tilbringe en inspirerende dag. Jeg har den store fornøjelse af at være på programmet kl 14, hvor jeg vil vise og fortælle om, hvordan man kan bruge smukke tørrede blomster i madlavningen på hverdagsniveau.

groed-med-morgenfrue

4 kommentarer
 • Signe skrev:
  30. januar 2014 kl. 22:28

  Hvor ser det bare godt ud! Jeg har altid gerne ville prøve spiselige blomster, synes især det ser så fint ud i salater

  • Ann-Christine skrev:
   31. januar 2014 kl. 08:20

   Jeg har også bestemt mig for at dette års højbede skal være fyldt med bl.a spiselige blomster :)
   Jeg er ret vilde med morgenfruerne, og kornblomsterne.

 • Louise skrev:
  31. januar 2014 kl. 10:53

  Hvor ser det dejligt ud og jeg ville gerne have set dig i køkkenet der på messen. Det var da en spændende opgave at få.
  Rigtig god weekend

  • Ann-Christine skrev:
   31. januar 2014 kl. 10:53

   Meget, det var sjovt, lærerigt og rigtig hyggeligt samtidig. Og jeg drømmer om at spise sådan en grød igen snart :)
   God weekend til dig også

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.