Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/med-en-hyldest-til-hverdagslivet/

Med en lille hyldest til hverdagslivet

mangosalat-med-ris

Emily Salomons fine blog er en af mine yndlingsblogs og i dag har jeg den store fornøjelse, at gæsteblogge hos hende, mens hun selv nyder solen og varmen på sin ferie i Thailand. Det er blevet til et indlæg med en dejlig salat med tanker mod det thailandske køkken, en hyldest til hverdagslivet og så er der forresten et par glimt af den bog, som jeg er i gang med pt.

Bogen nævner jeg dog ikke noget om på Emilys blog, men det kan jeg så lige gøre her. Det er nemlig endnu en af Philippa Gregory; ‘Den hvide dronning’ og efter den, har jeg yderligere en hel stabel af hendes bøger, som venter på at blive læst. Skønne læseoplevelser i udsigt. Varmeste anbefaling givet videre herfra og tak til jer, som anbefalede bøgerne til mig.

3 kommentarer
 • Louise skrev:
  31. januar 2014 kl. 12:14

  Sådan et fint gæsteindlæg på den anden blog og tak for anbefalingen af en anden fin blog :-)
  jeg har lige bestilt bøgerne på biblioteket også og jeg glæder mig til at tage fat på dem,

  • Ann-Christine skrev:
   2. februar 2014 kl. 20:47

   Mange tak! :)
   De er virkelig gode – jeg er helt opslugt i 1500 tallets kongehus og historien der udspiller sig i bøgerne.

 • Henriette skrev:
  31. januar 2014 kl. 15:50

  Den ser så lækker ud, den salat! Jeg har allerede købt ind til den og glæder mig til at lave den i aften
  Jeg er vild med den måde du beskriver hverdagen på :-)

Skriv en kommentar
Har du spørgsmål til opskriften, kan du finde de fleste svar her: Oftest stillede spørgsmål til Valdemarsro opskrifter >>

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort.