Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hindbaer-og-vodka-cocktail/

Hindbær og Vodka Cocktail

Disse smukke og velsmagende hindbær og rosmarin cocktails er så fine med de festlige isterninger og dermed perfekt til nytårsaften, andre festlige lejligheder eller en sommeraften i haven.

Isterningerne og limesirup gøres klar dagen i forvejen og så er det nemt og hurtigt at mikse de fine cocktails lige inden de skal serveres.

I stedet for rosmarin, kan man også bruge timiankviste eller basilikum – alle tre krydderurter smager skønt til en cocktail som denne og ser fine ud i glasset.

Få mange flere skønne cocktails opskrifter her >>

PT1dag

Hindbær og vodka cocktail

4 glas    1 dag
4 glas
Ingredienser
Udskriv opskrift
1 dag
Fremgangsmåde

Dagen før
Kom hindbær i en gryde og kog op, lad det simre i 5 minutter. Køl af, blend de kogte hindbær og kom pureen i isterningbeholder, som fyldes op til 1/3. Sæt i fryseren i 30 minutter.  Fordel derefter friske hindbær, kviste af rosmarin og top med vand til kanten, hvorefter isterningebakken sættes på køl til næste dag.

Kom limesaft og rørsukker i en gryde og kog det op til sukkeret er opløst. Hæld siruppen på glas og stil på køl.

Til servering
Kom vodka, limesirup, en rosmarinstængel og to hindbæristerninger i en shaker og ryst godt sammen. Hæld i glas fyldt med hindbæristerninger, top med gingerbeer og server.

Alkoholfri version
Præcis samme fremgangsmåde, undlad blot vodka